Beba pojela džoint: Lekari je jedva probudili iz sna, a za sve je kriv ujak iz Srbije

U milanskoj bolnici kažu da se beba oseća dobro

  • 2

Jednoipogodišnja beba završila je u milanskoj bolnici ’’Vittore Buzzi’’ gde su lekari nakon detaljnih pretraga utvrdili da je bebina krv pozitivna na kanabis. Kako italijanski mediji prenose, otac bebe je Egipćanin, a majka je po nekim portalima Srpkinja, po drugim Hrvatica.

Kako prenose italijanski mediji, roditelji su u nedelju uveče pokušali da probude bebu koja je zapala u dobok san, ali pošto nije reagovala ni na povišen glas i maženje, oni su u panici pozvali Hitnu pomoć.

Nakon što su utvrdili da u bebinoj krvi ima tragova kanabisa lekari su obavestili policiju koja je pokrenula istragu protiv roditelja koji su u čudu negirali da konzumiraju bilo kakvu drogu.

Džoint, Marihuana

Beba je verovatno slučajno progutala kanabis Foto-ilustracija: Profimedia

Tokom istrage utvrđeno je da je uspaničenim roditeljima koji žive u milanskoj četvrti San Siro u goste došao bebin ujak, odnosno brat bebine mame iz Srbije za koga je utvrđeno da je posedovao i konzumirao marihuanu u vidu džointa.

Policija i lekari pretpostavljaju da je beba uzela malu količinu marihuane od nepažljivog ujaka i slučajno je progutala tako da nadležni nisu pokrenuli nikakav postupak protiv roditelja dok će ujak snositi zakonom predviđene sankcije.

U milanskoj bolnici kažu da se beba oseća dobro, ali da će za svaki slučaj ostati još par dana u toj zdravstvenoj ustanovi na opservaciji.

(Telegraf.rs/tg24.sky.it)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRC

    17. septembar 2019 | 16:18

    Ujka mora da je lobista za legalizaciju, lobisti tvrede da je to lek, izvršio je prevenciju kod bebe.

  • Kalimera

    19. septembar 2019 | 10:56

    Pa odmah,iz Srbije,nije bitno ni ko je ni sta je,Hrvat,Albanac,Rumun. Bitno da je prosao kroz Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA