≫ 

MMA borac iz Srbije izboden nasmrt u Americi: "Srpski ratnik" već bio napadnut na isti način

Informacija o njegovoj smrti nema mnogo

  • 3
Saša Perkić Printskrin: youtube/WISN 12 News

Saša Perkić (38), bivši američki MMA borac, poznat pod nadimkom "Srpski ratnik", preminuo je nakon ranjavanja nožem u SAD, gde je živeo i radio.

Portal Amarketnjuz preneo je vest sa naslovom "Bivša MMA zvezda Srpski ratnik izboden nasmrt", sa potresnim objavama kojim su se Perkićevi mnogobrojni prijatelji oprostili od njega na društvenim mrežama.

Od Perkića su se oprostile i bivše kolege iz sveta MMA.

Međutim, informacija o njegovoj smrti nema mnogo. Samo je sajt 360NG objavio da je preminuo nakon nedavnog incidenta u kojem je izboden.

VEĆ BIO IZBODEN

Uz tragičnu vest preneli su podsećanje Perkićeve prijateljice na događaj iz januara 2017, kada je prebio lopove koji su pokušali da mu otmu kola i izboli ga nožem, pa je policija DNK kradljivaca, koji su pobegli glavom bez obzira, morala da uzima sa Perkićevih pesnica.

Mediji su tada preneli kako su dvojica muškaraca prošla pored njegovog vozila i izbola ga kada je izlazio iz njega. Perkić je tada rekao da je instinktivno udario lopove.

- Video sam svetla kako mi se približavaju i mislio sam da će proći pored mene jer su išli brzo. Zakačili su mi auto kombijem a kada sam izašao da vidim štetu, jedan od njih je krenuo ka meni. Reagovao sam instinktivno, zgrabio ga i bacio na zemlju, kada sam osetio da me je ubo - ispričao je tada Perkić.

Lopov je Perkića izbo 10 puta pre nego što se vratio u kombi i pobegao sa saučesnikom.

- Još uvek sam živ, idem da vidim svoju decu - rekao je tada on.

Džo-kets pab u Milvokoju, gde je Perkić radio kao obezbeđenje, odao je počast Perkiću.

- Mnogo godina je pazio na sve nas, a sada će nas paziti sa boljeg mesta. Bio je jedan od retkih časnih ljudi, neverovatan otac koga su mnogi voleli i poštovali. Njegov smisao za humor i osmeh zaista će nedostajati - napisao je pad na stranici.

PRIJATELJI SKUPLJAJU NOVAC

Kako bi pomogao neutešnoj porodici Perkić, Sašin prijatelj pokrenuo je akciju prikupljanja novca na sajtu "GoFoundMe". Objasnio je da na ovaj način želi da doprinese koliko može, te je zamolio sve koji su poznavali Sašu da pomognu simboličnim novčanim iznosom.

- Njegova dvojica sinova (7 i 5), njegova supruga Natali, kao i brat i sestra Nikola i Keli sada su u šoku, a ja sam želeo da im olakšam najbolje što sam mogao. Volimo te i nedostaješ nam. Reči ne mogu da opišu uticaj koji si imao na sve nas u Milvokiju i "preko vode" - napisao je Sašin prijatelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draza

    18. septembar 2019 | 12:05

    A verovatno je dobar bio pa nije nicim izazvao napadaca

  • MMA

    19. septembar 2019 | 10:06

    Sve do jednog su cisti kompleksasi, nabedjeni kompleksi... Tako je prosao i onaj u NS pre neki dan. Svi su neki jaki borci a kad je tuca nadrljaju najvise.

  • Cav

    18. septembar 2019 | 15:01

    Amerika je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA