Gradonačelnik Njujorka odustao od trke za predsednika SAD, Tramp se "baš potresao"

De Blazio (58), koji je u maju objavio kandidaturu, izjavio je u intervjuu za MSNBC da prekida kampanju za predsedničku nominaciju Demokratske stranke

  • 1
Donald Tramp Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Gradonačelnik Njujorka Bil De Blazio odustao je od trke za predsednika SAD.

De Blazio (58), koji je u maju objavio kandidaturu, izjavio je u intervjuu za MSNBC da prekida kampanju za predsedničku nominaciju Demokratske stranke.

- Očigledno nije moje vreme - rekao je De Blazio, dodajući da je uradio "sve što je mogao za primarne izbore", prenosi AP.

Predsednik SAD Donald Tramp, koji nije pristalica gradonačelnika Njujorka Bila De Blazija napisao je na svom Tviter nalogu, nakon što je De Blazio izjavio da je odustao od trke za predsednika SAD: "O ne, to je zaista velika politička vest, možda najveća priča tokom proteklih godina".

- Gradonačelnik Njujorka koji radi pola radnog vremena Bil De Blazio koji je u anketama imao solidnu nulu, ali ogroman prostor za rast, šokantno je ispao iz predsedničke trke. Njujork je opustošen, on se vraća kući - napisao je Tramp, preneo je AP.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusanka

    20. septembar 2019 | 17:23

    Sve je prazna prica i lazna prica jer se zna da ce on biti ne dva mandata, vec tri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA