Prelepa Čehinja uhapšena na odmoru s decom: U šahovskoj tabli i slici skrivala je kokain

Čehinja otišla na odmor sa dvogodišnjom ćerkicom, dok ju je kod kuće čekalo još dvoje dece - dečak i devojčica

  • 0
Lusi T. U trenutku hapšenja bila je sa dvogodišnjom ćerkom; Foto: Privatna arhiva

Iz brazilskog Sao Paula stigla je neverovatna vest - policija je uhapsila Čehinju Lusi T. zbog sumnje da je učestvovala u trgovini droge. Odmah nakon što je to ustanovljeno, odvedena je u zatvor, a prilikom hapšenja, sa njom je bila dvogodišnja ćerka koju je povela na neobičan "odmor".

Brazilska policija uhapsila je češku državljanku 11. septembra, a u južnoameričkoj zemlji provela je oko šest nedelja. Kako izveštava lokalni "SBT", a prenose češki mediji, sumnjalo se da je Lusi T. bila deo međunarodne bande za šverc droge.

Lusi T. Lusi T.; Foto: Privatna arhiva

Tokom racije u hotelu u kom je Čehinja odsela, policija je pronašla sumnjive suvenire - šahovsku tablu i kopiju slike "Poslednja večera" Leonarda da Vinčija.

Upravo u tim predmetima, Lusi je, kako se izveštava, skrivala kokain, koji je trebalo da bude transportovan iz Brazila na Tajland, iako je ona to na saslušanju u policiji demantovala.

Lusi T. Lusi T.; Foto: Privatna arhiva

Sudeći po fotografijama koje je delila na društvenim mrežama, Čehinja iz gradića Bruntal, otišla je na egzotični odmor sa dvogodišnjom ćerkom.

Šta se sa detetom dogodilo nakon hapšenja majke i dalje nije poznato, a kod kuće ju je čekalo još dvoje dece - dečak i devojčica.

(Telegraf.rs/Blesk.cz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA