≫ 

Najgori pedofil u istoriji pronađen mrtav: Zlostavljao je oko 200 dece, sve snimao i kačio na blog

Haklova meta bili su domovi za decu i sirotišta u Maleziji i Kambodži dok je tamo radio kao nastavnik engleskog i fotografije

  • 11

Najgori pedofil u istoriji Velike Britanije Ričard Hakl ubijen je u svojoj ćeliji u zatvoru. On je pre tri godine osuđen na 22 doživotne robije, sa uslovom da u zatvoru provede minimum 25 godina, zbog seksualnog zlostavljanja 191 deteta.

Hakl je nađen mrtav u ćeliji u zatvoru HMP Full Sutton u Jorkširu u kom se nalaze neki od najozloglašenijih britanskih zatvorenika. Izboden je improvizovanim nožem.

Haklova meta bili su domovi za decu i sirotišta u Maleziji i Kambodži dok je tamo radio kao nastavnik engleskog i fotografije.

Ričard Hakl

Foto: Profimedia/Press Association

O zlostavljanju se hvalio na blogu koji je vodio i u kom je sebi pripisivao poene za napade. Sebe je čak i snimao dok siluje decu i bebe. Od svoje 19. godine skupio je oko 20.000 fotografija zlostavljene dece koje je prodavao.

Policija veruje da je Hakl počinio još na hiljade prestupa dok nije uhvaćen 2014. kada je australijska policija otkrila mrežu pedofilije. Prvo je tvrdio da nije kriv, ali je kasnije svojim roditeljima priznao zločine.

Ričard Vilijam Hakl je rođen 14. maja 1986. godine. Smatra se jednim od najgorih britanskih pedofila uprkos tome što je imao samo 28 godina kada je uhapšen. Osuđen je 6. juna 2016. godine na 22 doživotne kazne po 71 tački optužnice, uz minimalno 25 godina zatvora pre nego što dobije pravo na uslovnu kaznu.

Hakl je rođen u Kentu i završio je školu u Folstounu, a studirao je na koledžu u Kentu.

Posle školovanja je proveo godunu u Maleziji od 2005. do 2006, a preselio se tamo za stalno 2010. godine. U Kuala Lumpuru je počeo da radi kao fotograf, a posećivao je i različite kurseve na univerzitetima.

Većinu zločina počinio je upravo u Maleziji, a neke i u Kambodži gde je takođe proveo određeno vreme. Na suđenju je pomenuta i njegova poseta Singaputu, Laosu, kao i sirotištu u Indiji, gde je fotografisao decu.

Prema zvaničnim sudskim podacima, Hakl je u periodu od 2006. do 2014. zlostavljao do 200 dece uzrasta od šest meseci do 12 godina.

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko...

    14. oktobar 2019 | 12:53

    Tako se to radi... A ne drzati i hraniti bolesnika narednih 50 godina. Samo sto je to trebala da uradi drzava koja ga je osudila a neki tamo zatvorenici da prljaju ruke.

  • milos

    14. oktobar 2019 | 13:16

    O pokojniku sve najbolje tako da cu birati reci... Truni u paklu bolesniku odvratni.. Nista gadnije i odvratnije nisam procitao skoro.. Bebe od 6 meseci?! Steta sto su te izboli umobolnice nijedan bolje da su ga maltretirali godinama na najgori moguci nacin. BTW egzekutora iz zatvora pomilovati za uspesno odradjen posao

  • nima

    14. oktobar 2019 | 13:18

    Ovaj je zasluzio seckanje na komade. Strašno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA