≫ 

Tornado opustošio Dalas: 100.000 domova bez struje, letovi otkazani

Prema informacijama službi lista "Dalas Morning njuz" niko nije smrtno stradao i nema povređenih, ali policija i vatrogasci idu od vrata do vrata u nekim četvrtima i proveravaju stanje

  • 0
Tornado Dalas

Printscreen/Twitter/NBCDFW Weather

Tornado je sinoć prohujao delovima severnog Dalasa, zbog čega je bez struje ostalo više od 100.000 domova i poslovnih objekata, a letovi na regionalnim aerodromima su odgođeni, rekli su zvaničnici.

Oluja je ostavila za sobom tragove razaranja u Dalasu, pogodivši obližnji aerodrom na severu grada, objavio je centar državne hidrometeorološke službe u Koledž Parku Merilend.

Centar je dodao da su ukinuta sva upozorenja na tornado, te da nema novih upozorenja na poplave.

 

Prema informacijama službi lista "Dalas Morning njuz" niko nije smrtno stradao i nema povređenih, ali policija i vatrogasci idu od vrata do vrata u nekim četvrtima i proveravaju stanje.

 

- Bio je tačno jedan tornado koji je pogodio područje u 21 sat. Takođe smo videli grad veličine loptuce za golf i bejzvol u nekim područjima - rekao je Dejvid Rot i dodao da je bio snažana i da će tek po dnevnom svetlu moći da se proceni šteta.

 

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA