≫ 

Kejt Midlton priznala da oseća "majčinsku krivicu" i kako se osećala kada je rodila prvo dete

 ≫ 

Bila ona kraljica, princeza, vojvotkinja ili nešto drugo, majka je, ipak, samo majka i njena osećanja i briga za decu ne mogu se promeniti niti umanjiti, ma koliko novca imala

Komentari

  • Alal' ti vera...

    22. februar 2020 | 01:27

    ...bravo!

  • Nina

    21. februar 2020 | 16:58

    Verujem da svako ima neke probleme ali napori da se pripadnici kraljevske porodice prikazu kao sav "normalan" svet mi para usi. Deca Kejt i Vilijama imaju oba zdrava roditelja,pohadjaju najbolje skole,imaju dadilje,kuvare,kucne pomocnice,Kejt i Vilijam ne razmisljaju da li ce platiti racune ili da li ce deci kupiti igracku,garderobu itd...Tako da su mi smesni sa ovim komentarima. Neka pogledaju ostatak sveta gde roditelj brise suze,dok pokusava da objasni svom cedu zasto nema novca za igracku i zasto nema hleba na stolu.To je problem,a ne jaoj ne znam kako da im kazem da idem na svecanu ceremoniju dodele Oskara i da me muci sta da obucem...

    • 22. februar 2020 | 13:12

      Dora

      @Nina

      A šta ćemo sa naporima da se naše 'ugledne' mame prikažu kao velike, požrtvovane, mudre, sve stižu...Koje takođe imaju kompletnu poslugu, upitno materijalno bogatstvo, razmenu se, a pri tom nemaju kraljevsku titulu!? Ne, nije pitanje, već čuđenje kako baš zasmeta materinstvo buduće kraljice koja, uzgred, pleni i svojom skromnošću.

    • 22. februar 2020 | 18:38

      Nina

      @Nina

      Tema nisu srpske mame vec Kejt.Ako pratite godinama kraljevsku porodicu onda znate da je Kejt pohadjala casove pravilnog ponasanja,drzanja,ima stiliste,cak je imala i trenera koji joj je pomagao oko vokabulara,izgovora reci da zvuci vise kraljevski. Dakle ima svu pomoc i zdravlje,novac,srecu. Nije ni prva ni poslednja buduca Queen Consort,ona nece biti kraljica vec Vilijam kralj. Pogledajte Elizabetu II i njeno vaspitanje i odrastanje,zena ima 93 godine uvek nasmejana,nikada se ne zali.Ko zeli da bude vladar mora da se odrekne nekih stvari i da vecinu radi po protokolu.

    • 22. februar 2020 | 18:42

      NIna

      @Nina

      Pleni skormnoscu jer je tako istrenirana,morali su da stvore o njoj posebnu sliku i da u skladu sa tim se i ponasa. Pogledajte malo dublje,kada su ona i Vilijam pre par godina bili kritikovani zbog previsoke sume za renoviranje svog stana kao i za usluge helikoptera,samo da bi obavili privatne poslove. Nakon toga se prikazuju kao skromni. Takodje pogledajte paralelu kada Kejt obuce haljinu bez rukava onda postavlja trendove,kada to uradi Megan ili neki drugi pripadnik kraljevske porodice onda se to osudjuje.Svi stvaraju sliku o njima po naredjenju kraljice,tako stvari funkcionisu. Uostalom ako se ne ponasa skromno i po protokolu onda ce proci nazalost kao princeza Dajana,koja je bila sjajna i svoja ali se to nije prihvatalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA