≫ 

Grad u Britaniji uvodi anti-seks toalete: Imaju trik kako da vas ranije "izbace"

Neki građani su ovaj plan opisali kao "apsolutno zastrašujući", zbog problema koje bi mogao da stvori osobama sa određenim potrebama.

  • 3
Javni toalet zabranjen seks Foto: Promo, Shutterstock

Britanski grad Portkol planira da postavi antiseks toalete, kako bi sprečio mogućnost da se ljudi u njemu zadržavaju predugo i tako imaju seks unutra ili rade neke druge stvari.

Kako su javni toaleti često na udaru vandala, narkomana, beskućnika i građana koji imaju seks u njima, grad Portkevl spremio je novi program za javne toalete. Prema njemu, u kabinama će postojati podovi osetljivi na težinu. Na taj način će moći da kontrolišu da li je u kabini samo jedna osoba.

Ako se neko zadrži u toaletu isuviše dugo, upaliće se upozorenje, a svetlo i grejanje će se ugasiti.

Senzori kretanja unutar toaleta će takođe reagovati na "nasilnu" aktivnost, otvarajući vrata, istovremeno aktivirajući alarme i mlazove vode koji prskaju ljude unutra.

- Obnova javnih toaleta važan je element planova Gradskog veća Portkola - izjavio je član gradskog veća Majk Klarkeza "ValesOnline".

Međutim, neki građani su ovaj plan opisali kao "apsolutno zastrašujući", zbog problema koje bi mogao da stvori osobama sa određenim potrebama.

- Ja sam osoba sa invaliditetom i povremeno mi je potrebna pomoć, kako ću onda ulaziti sa nekim u kabinu? - prokomentarisala je jedna osoba na Tviteru.

Ostali su pitali da li bi gojazni nenamerno aktivirali senzore za težinu.

- Kada se prekomerna težina smatra dvema osobama? A šta ako ste hronično bolesni poput mene i treba vam više vremena nego što je to" normalno "? - napisao je drugi stanovnik.

VIDEO: Seks na radiju uživo! Radnici se malo zaneli pred kamerama

(Telegraf.rs/newshub.co.nz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA