≫ 

Ovaj gospodin šeta crnogorskim primorjem svakodnevno i niko ne može da skine oči sa njegovih tangica

Jedni ga u komentarima osuđuju, druge je nasmejao, dok treći krive osobu koja je pratila i fotografisala čoveka

  • 43

Turisti i kupači na crnogorskim plažama svakodnevno viđaju razne bizarne situacije i prizore koji nikog ne ostave ravnodušnim.

Ovog puta, na popularnoj Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov", objavljene su fotografije starijeg gospodina koji u tanga gaćicama šeta crnogorskim plažama i šetalištima.

- Na dnevnoj marušti Risan, Đenovići, Budva. Vremeplovci šalju fotografije i pozdravljaju gospodina koji obilazi primorje svakodnevno - napisano je na pomenutoj stranici.

Identitet čoveka, kao ni razlog nošenja ovog odevnog predmeta za sada nisu poznati, ali sigurno je to da je postao hit na društvenim mrežama u regionu.

Jedne je nasmejao, drugi mu se čude, a treći ga, pak, opravdavaju i osuđuju one koji su ga pratili i fotografisali.

"Evropa stigla kod nas", "Baš je seksi, mogao je i ovaj džemper da skine", "Ne bih rekla da je ovo za smejanje, ovaj čovek ne deluje normalno", "Ovaj će nas na Evrosongu predstavljati, garant", "A boja? Nije se sunčao ovih dana", samo su neki od komentara ispod fotografija.

Primedba na lepo ponašanje koje se odnosi na to da niko ne bi trebalo da prati drugu osobu na ovakav način i da je sve vreme fotografiše, iskazana je u sledećem komentaru:

"Mene zanima, da li ga je dotični pratio celim putem? Ako jeste, mislim da je to sramotno. Mogla sam i ja da fotografišem devojku, koja je, vjerujem, iz neke islamske zemlje i koja se svakodnevno kupa kompletno obučena i pokrivene glave, ali zašto i čemu. Ovo jeste gadno, ali tu su neke službe koje ovo treba da sankcionišu. Bez praćenja i špijunskog fotografisanja. Vi ćete brzo početi i nudiste sa Ade da objavljujete".

VIDEO - Emili peca u tangama: Izbaci velike grudi i ulovi ribu od 100 kg

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoki

    19. avgust 2019 | 16:09

    Kad mogu svakakve devojke - zene sa uzasnom pozadinom zasto ne moze i ovaj covek .👍

  • Mimi

    19. avgust 2019 | 15:31

    Zašto da ne? Stalno gledamo ženske "brutalno" dobre zadnjice! Malo promene 😊

  • Miki

    19. avgust 2019 | 19:19

    Pravi milogorac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA