≫ 

Amerikanac dva puta pobedio rak, pa osvojio džekpot: Preko noći postao milioner

Kaže da je odlučio novac uzeti odjednom pa mu u tom slučaju pripada 2,3 miliona dolara, a nakon što plati porez, ostaće mu 1,56 miliona

  • 4

Stu Mekdonald iz Oregona u SAD-u ne može da dođe k sebi od sreće nakon što je nedavno osvojio čak 4,6 miliona dolara na državnoj lutriji. Kaže da svake nedelje kupuje srećku i svaki put mu supruga poželi sreću. Ali tog dana 7. septembra je zaboravila da kaže "srećno" i baš nakon tog izvlačenja su preko noći postali bogati.

Ali, nije Stu samo zbog toga veliki srećnik u životu. Kaže da je dva puta oboleo od raka i oba puta pobedio bolest. Nije ulazio u detalje o kakvim vrstama raka se radilo.

- Ja sam vrlo srećan momak. Dva puta sam preživeo rak i tu sam. Ovo je fantastično - rekao je znatiželjnim lokalnim novinarima.

Kaže da je odlučio novac uzeti odjednom pa mu u tom slučaju pripada 2,3 miliona dolara, a nakon što plati porez, ostaće mu 1,56 miliona. Listić je uplatio 7. septembra u kafiću u Bendu pa su i oni dobitnici na neki način jer onome ko je prodao dobitni listić pripada jedan posto, odnosno 46.000 dolara nagrade.

- Oduševljeni smo saznanjem da smo baš mi prodali taj džekpot. Deo tog bonusa ići će našem timu koji nastoji svakog dana oduševiti naše goste - rekla je oduševljeno Tezra Kong, menadžerka kafića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • knjaz miloš

    18. septembar 2019 | 17:02

    zahvalnost GOSPODU BOGU .

  • Nina

    18. septembar 2019 | 18:19

    Tipican primer onog: "majko, rodi me srećnom i baci me na put"

  • KimDzong

    18. septembar 2019 | 17:37

    Ovaj ko nasi popovi,sto mozes danas neostavljaj za sutra!😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA