≫ 

Dizni za predsednika Amerike: Ako se prvi čovek kompanije kandiduje, Opra će mu voditi kampanju

Zaista želim da ti to uradiš - poručila mu je Vinfri

  • 1

Američka TV voditeljka Opra Vinfri predložila je da Robert Iger, glavni izvršni direktor kompanije Volt Dizni, bude novi predsednik Amerike.

Po njenom mišljenju, ako Iger želi da se da se na izborima 2020. godine kandiduje na mestu prvog čoveka Sjedinjenih država, ona bi mu lično vodila kampanju.

- Zaista želim da ti to uradiš. Ako Bob Iger odluči da se kandiduje, ja ću odmah otići da prikupljam glasovi u Ajovi - poručila je Vinfri Igeru, sa kojim je već decenijama dobra prijateljica. Nakon što je čuo njeno mišljenje, Iger je rekao da je prestrašen stanjem na trenutnoj političkoj sceni i da bi na voleo da izvrši velike promene.

Opra Vinfri rekla je da je možda upravo ona "gurnula" direktora Diznija da se kandiduje za Ovalnu kancelariju. Iger je priznao prošle godine da je razmišljao o kandidaturi 2020. godine, ali da su prošlogodišnji uspesi ove kompanije produžili njegove obaveze. Dizni je prošle godine kupio TV i filmska prava od "Century Fox" kopanije, te su zamilili Igera da ostane na čelu kompanije do 2021. godine.

Video: Fale svastike i podignute desnice! Merkel u Brisel ispratila predsednicu EK

(Telegraf.rs/Gazeta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA