≫ 

Turisti naručili 2 porcije špageta, ribu i vodu: Kada su dobili račun, umalo se nisu šlogirali

Jedna od stavki na računu je i napojnica, koja košta 80 evra

  • 7
Racun, rimski restoran Foto: Tripadvisor

Rimski restoran dobio je lavinu zamerki zbog paprenog naplaćivanja svojih usluga turistima. Sve je počelo kada su dva Japanca postavila na društvene mreže račun od 433 evra, za šta su dobili dve porcije špageta, ribu i vodu.

Osim hrane, na pozamašnom računu restorana "Antiko kafte di marte" nalazi se i stavka napojnice, koja je turiste izašla 80 evra.

Drugi turisti su se takođe pridružili kritikama i dodali svoja svedočanstva, pa je tako Ming Ngok Bui iz Vijetnama, koji živi u Nemačkoj, rekao da su ga u restoranu prevarili, piše Rts.rs

- Konobar nam je preporučio morsku hranu po ceni od 6,5 evra za 100 grama. Dogovorili smo se da se častimo poslednjeg dana boravka i mislili smo da ćemo dobiti neku posebnu ribu. Umesto toga, dobili smo dva kilograma mešane ribe - ispričao je Ming za Si-En-En.

Racun, rimski restoran Foto: Tripadvisor

Da čitava situacija bude gora, dobili su račun u kojem im je naplaćeno 4,8 kilograma ribe za 315 evra. Uz piće, naplaćeno im je još 40 evra za uslugu i 40 evra za napojnicu. Sve ukupno 476 evra.

Video: Ubacite karticu i onda se desi ovo: U bankomatima žive male računovođe?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Komsija

    3. oktobar 2019 | 08:24

    Kao u Crnoj Gori da je bio

  • ACA

    3. oktobar 2019 | 01:14

    Imao sam vise slicnih iskustva u Italiji. Toliko metoda imaju da prevare turiste da je to za ne poverovati. Oni bez prevara jednostavno ne mogu! Volim Italiju ali mučno mi je više od italijana prevaranata. A ima ih na sve strane.... 😤

  • Avanti prevaranti

    3. oktobar 2019 | 09:23

    Zato samo mortadela i hleb ili pica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA