Princ Hari tužio britanske tabloide zbog priskuškivanja

Ovaj Harijev potez stiže ubrzo pošto je javno branio suprugu Megan Markl usred onoga što je on nazvao "nemilosrdnim tretmanom" koji ona ima kod britanskih tabloida

  • 0

Princ Hari rešio je da opet presavije tabak i tuži britanske tabloide. Bakingemska palata potvrdila je da je tužba podneta protiv News UK, vlasnika lista San i MGN-a, bivšeg vlasnika Mirora zbog navodnog telefonskog prisluškivanja. U tužbi koja je podneta Visokom sudu navodi se da su ti listovi nelegalno presretali poruke govorne pošte vojvode od Saseksa.

Ovaj Harijev potez stiže ubrzo pošto je Hari javno branio svoju suprugu Megan Markl usred onoga što je on nazvao "nemilosrdnim tretmanom" koji ona ima od britanskih tabloida.

- Nažalost, moja žena je postala najnovija žrtva britanskih tabloida koji pokreću kampanje protiv pojedinaca ne razmišljajući o posledicama, reč je o nemilosrdnoj kampanji koja je eskalirala tokom protekle godine, tokom njene trudnoće i prvih meseci života našeg sina - naveo je Hari.

Vojvoda od Saseksa je naveo da on i Megan svakodnevno "navlače hrabro lice", ali da je sve to postalo vrlo bolno.

Njegova objava došla je posle pravnog poteza koji je bračni par povukao kada je u pitanju britanski Mejl on Sandej. Megan Markl je ove nedelje najavila odvojene pravne akcije protiv Dejli mejla jer su, kako je navela, objavili privatno pismo koje je poslala ocu.

(Telegraf.rs / Izvor: people.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA