Policajac iz Majamija priveo je Plejbojevu zečicu i njene polugole drugarice: Sada mu preti otkaz

"Sviđaju li ti se dobre ili loše devojke? Ko će nas izbaviti?", pitale su policajca

  • 4
hapsenje zecica u majamiju Foto: Instagram/francety

Policajac iz Majamija našao se u nebranom grožđu, čak mu i preti otkaz, samo zato što je tri oskudno odevene devojke sproveo do policijske stanice. Kad ih vidi, na prvi pogled bi neko mogao pomisliti da su dame na javnom mestu remetile javni red i mir, ali stvar je nešto komplikovanija.

Problem je u tome što su devojke, predvođene plejbojevom zečicom Francia Džejms, bile zaista nevine. One su zapravo snimale filmić za Instagram priču, a policajac je – očito za vreme smene – pristao da odradi cammeo ulogu.

Džejms i družina, odevene u izazovno donje rublje, inscenirale su privođenje, s rukama na leđima glumile su kako imaju lisice i idu prema stanici, a kad su videle policajca – lokalni mediji su otkrili da je reč o dugogodišnjem "plavcu" Vilijamu Bekeru koji je pre Majamija radio i u Njujorku – zamolile su ga da im se pridruži pa su s njim ponovile scenu.

 
 
 
View this post on Instagram
Do you like bad girls or good girls? Who’s gonna bail us out?😳👨🏻‍✈️ @maddy @juli.anneeA post shared by Francia James (@francety) on

Policajac, kao što se vidi na videu, nije imao ništa protiv toga. Stao je u "kolonu" i otpratio ih je do ulaza na svoje radno mesto, gde ga je Francia upitala:

"Sviđaju li ti se dobre ili loše devojke? Ko će nas izbaviti?"

U drugom objavljenom videu zahvalila je "Bilu" što ih je pustio.

"Nema problema. Uživajte u zajednici koju volim da štitim. Želim vam ugodan dan, dame", odvratio je policajac.

 
 
 
View this post on Instagram
Do you even lift bro? No Weights, No Problem! 🐊😳 Tag your workout partner🏋️‍♂️ @evergladesholidayparkA post shared by Francia James (@francety) on

Kako Džejms ima više od dva miliona pratilaca, video je i u stanici primećen istog dana, a Beker se sumnjiči za kršenje discipline. Upravnik je pozvao unutrašnju kontrolu koja sada treba da utvrdi koliko je zgrešio. Trenutno je suspendovan, barem dok se ne utvrde sve činjenice.

(Telegraf.rs/100posto.jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA