Američki naučnik: Pedofil se formira još u materici majke

Džejms Kantor ističe da postoji razlika između takozvanih pozitivnih pedofila koji nisu počinili nikakav zločin  i seksualnog predatora koji je zlostavljao dete

  • 2

Mozak pedofila se formira još u materici i ništa ne može da ga promeni, navodi se u studiji poznatog doktora. Da li će ovo istraživanje poslužiti da pruži više prava zlostavljačima dece nego njihovim žrtvama?

Doktor Džejms Kantor, neuro-naučnik u Centru za zavisnost i mentalno zdravlje, pokrenuo je brojna pitanja skorašnjim skandaloznim intervjuom u kom je tvrdio, na osnovu pregleda mozga magnetnom rezonancom osuđenih zlostavljača dece, da "pedofilija počinje još u materici majke". Međutim, nijedan mozak bebe ili deteta nije ispitan tokom te studije.

Šta su "pozitivni pedofili"?

 

U jednom trenutku tokom intervjua, delovalo je da je Kantor previše blag prema "pozitivnim pedofilima", kako naziva one koji se uzdržavaju od bilo kakvog činjenja prema svojim impulsima. On ističe da postoji razlika između takozvanih pozitivnih pedofila koji nisu počinili nikakav zločin i seksualnog predatora koji je zlostavljao dete.

- Pedofil koji nikada nikoga nije dirao, nikada gledao dečiju pornografiju, a ima seksualna interesovanja koja nije tražio i kojih ne može da se oslobodi, šta je on skrivio? - pita se Kantor. - Za šta njega da krivim?

Borba za prava pedofila?

 

Iako se za Kantorovo istraživanje zna godinama, trenutna kulturna klima u Americi, sa preteranom političkom korektnošću, udahnula joj je novi život. Ustvari, deluje moguće da će se jednog dana progresivni borci za socijalnu pravdu, sa talentom da pronađu nepravdu u bilo čemu, naći pred izazovom da se bore za prava pedofila.

(Telegraf.rs / Izvor: Russia today)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bern

    9. novembar 2019 | 14:16

    Mnogo toga dobijamo od majke prirode i to određuje kakvi ćemo biti,i da hoćemo mnoge stvari u glavi ne možemo promeniti niti sami niti pod uticajem struke.

  • Kaca

    9. novembar 2019 | 16:11

    Biologija je komplikovana nauka. Tako treba gledati na ljudska ponasanja koja zavise od hemije i ne mogu da se promene. Ali zato mnoge stvari mogu da se promene i nauce u zivotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA