Ovo je mesto gde ćete opremiti svoje kupatilo kvalitetnim i modernim materijalima

Najmanja prostorija u vašem stanu ili kući treba da ispuni dva zahteva- da bude funkcionalna i kvalitetno uređena

  • 2
Artefacto, kupatila Foto. Promo

Moderna kupatila danas ruše granice prostora i uređenja. Savremena kreativna rešenja za mala kupatila menjaju naš pogled na prostor, a ogromne mogućnosti za dizajn velikih kupatila prevazišli su svačija očekivanja.

Uređenje kupatila zahteva pažljivo i pametno planiranje jer mesto za greške ne sme da postoji.

Efikasan raspored ostavlja mesto za slobodno kretanje bez spoticanja, a biranje pločica sa ukusom može da napravi drastičnu razliku između kiča i luksuza, zato je važno da pametno birate.

Kako biste bili sigurni da ćete kupatilo opremiti kvalitetnim i modernim materijalima veliki asortiman ponude možete pronaći u prodavnici Artefacto koja nudi kupatila prestižnih italijanskih firmi: Galassia, Devon&Devon, Boffi, Antoniolupi, Falper...

Galassia

Artefacto, kupatila Foto: Promo

Dizajnerska kreativnost i inovativnost čine ovaj italijanski brend, koji je poznat širom sveta, referentnim modelom za industriju keramičkih sanitarnih proizvoda.

Sumnje u kvalitet nema, jer se inovativni emajl nanosi direktno na keramiku tokom pravljenja. Površine su savršeno glatke i ne dozvoljavaju sakupljanje prljavštine.

Artefacto, kupatila Foto: Promo

Upravo ovo obezbeđuje trajni sjaj i blistavost, visoku zaštitu od ogrebotina i spoljašnjih faktora što garantuje trajnu prijatnost na dodir svih materijala.

Devon&Devon

Artefacto, kupatila Foto: Promo

Firma koja je osnovana u Firenci 1989. godine i čiji je temelj strasti gradska umetnost, arhitektura i zanatsvo.

Artefacto, kupatila Foto: Promo

Karakteriše ih visok kvalitet matrijala i ručna obrada.  Inspirisani su skladnim oblicima i jednostavnim bojama koje su velike arhitekte birale za crkve i poznata zdanja koja čine ovaj gad jedinstvenim.

Boffi

Artefacto, kupatila Foto: Promo

Firma koja radi preko 50 godina unazad. Još 1980. znalo se za prestiž i kredibilitet ovog brenda jer su još tada prepoznati zbog sofisticiranih fotograskih kataloga i tehničkih priručnika. Boffi ima svoj identitet i ljudi ih prepoznaju kako u Italiji tako i u svetu.

Artefacto, kupatila Foto: Promo

Svoju energiju i inspiraciju pronalaze u umetničkom pravcu Pijera Lisonija. Boffi je sinonim za inovacije i dizajn širom sveta.

Antoniolupi

Artefacto, kupatila Foto. Promo

Italijanska kompanija koja je odavno uspostavila svoj kvalitet na internacionalnom tržištu nameštaja i dodataka za kupatila. Njegovi materijali poseduju transparentnu strukturu i visoki sjaj, nove boje i veoma otpornu konstrukciju.

Artefacto, kupatila Foto: Promo

Za mnoge Antoniolupi je sinonim za uživanje, luksuz i životni stil kakav bi svako poželeo. Njihova kupatila su prostrana i raskošna, a materijali koji dominiraju su keramika, alabaster i kristal.

Falper

Artefacto, kupatila Foto: Promo

Karakteriše ih elegantan i moderan dizajn sa jedinstvenim i originalnim dodirom  koji oslikava vaš životni stil. U njihovoj ponudi možete pronaći umivaonike, kade i aksesoare za kupatila koja su kreirana korak po korak i raspoređeni tako da zadovolje vaše potrebe.

Artefacto, kupatila Foto: Promo

Ova firma jako vodi računa o ekološkoj svesti i proizvodni otpad se reciklira.

(Telegra.rs/PR/Bojana Krstić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA