Prva dama Francuske Brižit Makron uslikana u znatno podmlađenijem izdanju (FOTO)

Brižit Makron je prvi put fotografisana nakon kozmetičke operacije podmlađivanja u privatnoj bolnici u Parizu prošlog meseca

  • 9
Brigitte Macron

Foto: Tanjug/AP

Prva dama Francuske, supruga predsednika Emanuela Makrona (41), Brižit Makron (66), izgledala je sveže u društvu supruga, pred sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Kad je sa suprugom stigla u predsedničku rezidenciju na jugu Francuske, Brižit je nosila plavu haljinu kad je otišla na večeru posle tronedeljne pauze u toku koje se oporavljala od tretmana.

Izgledala je da je u dobrom raspoloženju, mada joj je ruka bila u povezu, pa se pretpostavlja da je nedavno imala izvesnu povredu.

Emauel i Brižit Makron

Foto: Profimedia

Prema rečima lokalnih medija, Brižit je navodno bila podvrgnuta anesteziji 16. jula, pre nego što je imala tročasovnu kozmetičku operaciju u privatnoj bolnici u Parizu posle koje je otišla na letnji odmor.

- Operacija je prošla bez problema, pa je napustila bolnicu iste večeri - izveštavali su mediji u Parizu.

Prema njihovim navodima, glavni doktor Američke bolnice u Parizu je bio zadužen za ovaj poduhvat, a detalji o operaciji nisu poznati, kao ni cena koliko je koštala.

Emanuel Makron, Brižit Makron

Foto: Tanjug / AP

Gospođa Makron je dva dana nakon tretmana provela u Lanternu, predsedničkoj rezidenciji u Versaju, a potom je sa suprugom otputovala u predsednički objekat na mediteranskoj obali.

Američka bolnica u Parizu je na glasu, i ovde su se nekad lečile holivudske zvezde Rok Hadson i Beti Dejvis, kao i nemački modni dizajner Karl Lagerfeld.

Budući da je velika razlika u godinama bračnog para Makron - čak 25, Brižit je to brinulo otkako su se venčali, pa je želela da se podmladi. Kažu da je mlada duhom i da je sa suprugom veoma bliska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA