≫ 

Holivudska glumica "nabacila" novi osmeh i razočarala muškarce: "Šta si to uradila sa zubima?!"

Ispozirala je na crvenom tepihu premijere svog novog filma i slomila srca mnogima!

  • 1
Dakota Johnson

Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Glumica Dakota Džonson odlučila je da popuni prazninu između prednja dva zuba, koja je možda bila njena najsavršenija nesavršenost!

Sada je gomila muškaraca širom sveta vidno razočarana jer i dalje važi ono prećutno pravilo da su žene sa blagim razmakom između prednjih zuba više nego seksi, pa ih tako muškarci smatraju "devojčicama" koje ih mogu, ako je sudeći po filmovima uvaliti u ozbiljne ljubavne muke.

madona

Foto: Profimedia

Madona, Vanesa Paradi, Brižit Bardo i Džejn Birkin su samo neke od tih žena koje su odlučile da svoj zaštitni znak - a to je osmeh, nikada ne isprave.

U Nigeriji i Engleskoj razmak između zuba se smatrao izuzetno atraktivnim, u Francuskoj ima i svoj naziv “dents du bonheur”, odnosno srećni zubi.

Vanessa Paradis

Foto: Profimedia

Danas stomatolozi nude par rešenja da rešite ovakav razmak, a sama terapija zavisi od uzroka nastanka razmaka, veličine razmaka, zuba i njihove pozicije.

Najbrže moguće rešenje je zatvaranje dijasteme kompozitom, odnosno prevlačenje zuba plombom, što je najmanje invanzivna terapija koja se završi jednom posetom stomatologu. Jedina mana je gubljenje boje i brzo lomljenje nakon par godina.

Jane Birkin

Foto: Profimedia

Međutim, ako imate vremena i želite polako da sastavite zube, onda je najbolje da ponesete fiksnu protezu. Postoji opcija postavljanja venira koji predstavljaju keramičke ljuspice koji se lepe za površinu zuba (zahtevaju više poseta stomatologu).

- Sviđa mi se činjenica što imam dobre staromodne britanske zube sa velikim razmakom - rekla je svojevremeno ćerka Mika Džegera, Džordžija Mej Džeger - Ko želi uopšte blistavo bele, kozmetički sređene američke zube?

VIDEO: Kod ovog seksi stomatologa iz Beograda pacijentkinje dolaze bez straha

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA