≫ 

Kuma i mladoženja pripremili specijalan bidermajer za mladu, a zvanice "popadale" od smeha

Kuma nije dugme

  • 1

Nevestina želja je za kumu zapovest. Ovom idejom bila je vođena Džena Špec kada je "sastojke" za venčani buket svoje rođake potražila u obližnjem restoranu brze hrane.

Bler Hardi se početkom meseca zavetovala na večnu ljubav Adamu Tajsonu u jednom hotelu u Toledu, a jedina želja koju je vezano za svadbu imala, ticala se menija. Dok je jelovnik za goste podrazumevao tradicionalna jela, za sebe i mladoženju tražila je posebne specijalitete - omiljene pohovane pileće medaljone i pomfrit.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jenna Spetz (@jspetz) on

 

Znajući za veliku ljubav svoje rođake prema ovoj hrani, Džena odlučila da joj priredi iznenađenje. Kontaktirala je njen najdraži restoran brze hrane kako bi ih zamolila da naprave jedan specijalan bidermajer od piletine.

"Pileći" aranžman je teatralno izvadila iz pakovanja i poklonila mladi dok je za stolom držala zdravicu. Tom prilikom Džena se zahvalila i mladoženji koji joj je pomogao u ovom nesvakidašnjem poduhvatu.

Ispostavilo se da je poklon bio više nego savršen, mlada je bila oduševljena, a bogami i ostali gosti na venčanju...

Šta biste vi rekli da vam neko pokloni ovakav buket?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA