≫ 

Čovek koji u svom cipelarniku ima obuću vrednu preko 3.000.000 dinara

Na policama njegovog ormara nalaze se luksuzni brendovi kao što su Gucci, Balenciaga, Prada, Louboutin i Dior

  • 7
cipele Guči Foto: Instagram

- Uvek poklonim svoju staru obuću onima kojima treba. Ne volim mnogo da pričam o tome, ali redovno poklanjam odeću i cipele. Volim da pomognem ljudima kojima je to potrebno - rekao je hrvatski modni stilista Marko Grubnić (37).

Nije tajna da ovaj stilista ima vezu sa svojim garderoberom u kojem se nalazi više od 50 pari cipela i patika u vrednosti od preko 3 miliona dinara, kao i ostalih modnih dodataka. Grubnićev prvi kriterijum za odeću je udobnost, a o cenama svojih brendiranih ljubimaca ne želi da govori.

 
 
 
View this post on Instagram
I have a very well organized closet... 🤓A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

- Nema potrebe za tim jer cipele stalno odlaze i dolaze. Samo se one najdraže zadržavaju. Da ne bi drugi mislili kako mnogo novca trošim na cipele, kolekciju koju sam objavio na Instagram profilu skupljao sam godinama - objasnio je zagrebački stilista.

Na policama njegovog ormara nalaze se luksuzni brendovi kao što su Gucci, Balenciaga, Prada, Louboutin i Dior. Jedan od najskupljih parova svakako su Amiri čizme čija cena doseže i do 270 hiljada dinara. No, uprkos basnoslovnim ciframa i sam Grubnić priznaje da voli da ulovi nešto i na sniženjima.

 
 
 
View this post on Instagram
Soooo Cool... Don't miss @miss7.hr magazine... 🥰A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

- Volim popuste kao i svi, čim dobijem i najmanji popust objasnim sebi da je to super prilika da nešto kupim. Klasična uteha, ali ako mi se baš nešto veoma svidi ne čekam ciljano popuste - smeje se stilista kojem rame uz rame može stajati Keri Bredšo, lik iz serije "Seks i grad", koja je kolekciju cipela nazvala 'svojom decom'.

- Keri je ipak filmski lik, a ja sam stvarna osoba i ne vežem se previše za stvari. Bez svega bih mogao, volim lepu odeću i cipele, ali to ne čini moj svet. Samo ga upotpunjuje. Moj svet su moja porodica i prijatelji, osmeh, dobra energija i mir u srcu - zaključuje popularni stilista.

VIDEO: Ovako izgledaju najskuplje cipele na svetu

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srele

    19. avgust 2019 | 06:15

    Nije to ništa, ja u svom predsoblju imam kolekciju vrednu 1.500 dinara. Ženina kolekcija je duplo skuplja, ali ipak nešto jeftinija od dečjih kolekcija koje su ove godine bogatije za papuče. Sve u svemu, bahaćenje dece sa tim papučama me je koštalo po 550 din. po kolekciji, a ima ih dve (kolekcije), pa vi sad računajte.

  • Ja

    19. avgust 2019 | 03:06

    Ovako nešto ne bih obuo ni da sam bolestan.

  • 1111

    19. avgust 2019 | 05:14

    namuchosh se i kupish 4-5 pari obuce da imash za svaku priliku a onda kupujesh samo ono shto ti se jako svidja a cena je ,,ok,, i tako za 3-4 god napravish kolekciju of 40-50pari. samo oprez. kod 40-50 pari obuce nemash shta da obujesh za tu priliku. fale ti jedne cipele ili patike. a usput postanesh idiot kome obuca uzima dosta slobodnog vremena i zivaca. nekad sam umao samo jedne patike i za posao i za izlaske i za svaki dan i uvek sam imao shta da obujem. a sad mi fali jedan par

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA