≫ 

Ovako izgleda kada se '96. godina vrati u grad: Zašto su svi Beograđani gledali u ovaj autobus?

Gde ste vi bili '96. godine?

  • 35

Nema potrebe da upadate u vremensku mašinu i putujete u prošlost jer je 1996. godina odlučila da se vrati i pokaže 2019-oj da i dalje može da joj parira.

Naime, Reebok je žurkom u dabl-dekeru predstavio svoj novo-stari model patika Aztrek koje su obeležile '96. godinu. Oduševljeni Beograđani zastajali su da vide kraljicu svih patika, ali i dobru žurku u neobičnom dabldekeru koji je krstario najlepšim ulicama.

Čuvena Aztek trkačka silueta iz devedesetih sada je transformisana u patiku modernog doba, savršeno oslikavajući duh i stav Reeboka iz poslednje dekade prošlog veka. To se posebno dopalo i reperskoj zvezdi Kardi B koja priznaje da su ove patike obeležile njeno detinjstvo, ali i stil, pa ni ne čudi što je sada zaštitno lice Reebok kampanje.

reebok aztrek foto: promo

Tako je Reebok i Beogradu poslao jasnu i glasnu poruku da su se Aztrek vratile i izgledaju bolje nego ikad. Ono što smo shvatili krstareći najlepšim ulicama Beograda na pravom party dabl-dekeru jeste koliko se jesmo, a i nismo promenili od '96. godine.

Da, Beograd je definitivno promenio svoj lični opis, ali te '96. godine recimo nije bilo toliko gužve u saobraćaju. Nismo imali pametne telefone i bežični internet, ponajmanje Instagram i furali smo neke drugačije trendove.

reebok aztrek foto: promo

Međutim, neke stvari se ipak nisu promenile. I dalje svaka žena ima malu crnu haljinu, a muškarac dobro odelo. I dalje volimo visoke potpetice, ali i dobre patike. A u čemu je razlika ovoga puta?

Sada patike volimo još više!

reebok aztrek foto: promo

Koliko se dobro može izgledati u patikama najbolje je dočarala Kristina Bekvalac koja se sinoć provozala sa svojim sinčićem odevena u Reebok hoddie duksericu i patike. Verujte nam, izgledala je elegantnije i urbanije od mnogih zvezda sa crvenog tepiha.

Pa, u čemu je tajna Reebok Aztrek modela?

Oldie but goodie - that's the catch! Aztrek je definitivno najelegantnija patika koja je ikada "hodala" svetskim metropolama, a o tome koliko je vanvremenska najbolje svedoči podatak da je i posle 23 godine podjednako aktuelna i poželjna.

reebok aztrek foto: promo

Možda danas više nego ikad jer ovo nije obična patika - Reebok Aztrek 96 je mali podsetnik da klasici ne izlaze iz mode, da treba da rastemo i da se menjamo iz godine u godinu, ali da uvek sačuvamo jedan mali deo sebe.

(T.T./PR/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    2. oktobar 2019 | 16:59

    To su najlepse godine, i 96 ta i 97,98-ma radis sta hoces niko te nista ne pita, nasmejani i veseli, a sad digitalno doba svi kao roboti neki, namrstene devojke na slikama kao majmuni neki, svi nervozni, besni, tužni.... uzasno vreme!

  • Svoje ime

    2. oktobar 2019 | 18:11

    Nosio Convers, slusao Zabranjeno pusenje, prvi put se zaljubio, Gru pokidao te godine... moji svercovali benzin i salame iz Madjarske...gledao u sat kad ce restrikcija struje za moju grupu... pikao basket i fudbal po citav dan.... eeeeehhh

  • 🎹🎹🎹

    2. oktobar 2019 | 18:37

    Boze kada bih mogao da se vratim u tu godinu. Srednja skola. Predivno,najbolje. A sad ovo bezdusno vreme, kao po kazni da ga zivim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA