≫ 

Fotografija princa Vilijama i Kejt Midlton koja nikada nije smela da ugleda svetlost dana

Ozbiljno kršenje kraljevskog protokola

  • 10
Princ Vilijam i Vojvotkina od Kembrižda

Foto: AP/Tanjug

Iako to nije slučaj sa princom Vilijamom i Kejt Midlton, pravila kraljevske porodice nalažu da život njenih članova i nije baš isti kao i život običnih ljudi, ali ni drugih javnih ličnosti.

Međutim, u medijima su i članovi kraljevske porodice obične javne ličnosti, pa im je privatnost svedena na minimum, a malo je poznato i da za njihove paparaco fotografije postoje protokolarna pravila.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 🇬🇧The Royal Family🇬🇧 (@britainsmonarchy) on

 

Jedna od takvih fotografija koja nije po protokolu je ona na kojoj su princ Vilijam i Kejt Midlton uslikani na plaži još 2011. godine u toku medenog meseca. Na toj fotografiji princ Vilijam se nalazi u šarenom šortsu, a vojvotkinja od Kembridža u minijaturnom kupaćem kostimu.

Da li ova fotografija izaziva previše pažnje zašto su njih dvoje zgodni ili zato što je ovo jedna od retkih zabranjenih fotografija, nije poznato.

Zanimljivo je da je ovo i jedina fotografija ovog tipa, te se posle nje niko više nije usudio da uzurpira privatnost kraljevske porodice na odmoru.

VIDEO: Vilijam i Kejt šišali ovce, pa neko zamalo da dobije po nosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA