≫ 

Lux smeštaj u Grčkoj sa popustom od 20%

Grčka je jedna od onih zemalja koje bi svako trebalo posetiti najmanje jednom tokom života, a srpski turisti to i praktikuju svakog leta

  • 1
Grčka, letovanje, Krit, Parga Foto: Promo/Viva travel

Od romantičnih ostrva, preko izvrsne hrane i divnih ljudi, sve do bogatog nasleđa, Grčka svakako predstavlja oazu odmora i hedonizma. Prema rečima turizmologa, među najprodavanijim letovalištima ističu se ona u kontinentalnom delu Grčke. Sivota je jedno u nizu mirnih i idiličnih mesta koja privlači veliku pažnju. Ovaj mali raj ima idealan položaj sa kog možete posetiti mnoge zanimljive destinacije – Parga, Krf, reka Aheron…

Oko Sivote se nalaze na desetine malih skrivenih plaža i uvala. Ukoliko ste u svoju letnju avanturu krenuli sopstvenim prevozom, onda plaćate aranžman umanjen za cenu agencijskog prevoza. Preko agencije “Viva travel” u Sivoti možete boraviti 10 dana, ali i 5 ako vam više odgovara (za boravak od 16.07. - cena najma na 5 noćenja 151€). A možete iskombinovati čak dve destinacije tokom odmora – Letovanje 2 u 1. Od 17.07. boravite 5 dana u Asprovalti, Nea Vrasni ili Stavrosu, a preostalih pet dana posvetite Tasosu (po ceni od 115€).

Grčka, letovanje, Krit, Parga Foto: Promo/Viva travel

Poluostrvo Halkidiki jedinstvene lepote čine tri prsta – Kasandra, Sitonija, Atos i svaki krase duge, peščane i šljunkovite plaže oivičene parkom punim zelenila. Ako tražite sopstveni raj na zemlji, predlažemo vam jedinstven kompleks luksuznih vila Sanny Villas Resort & Spa u mestu Hanioti. Svaka vila ima vrt sa garniturom za sedenje i pogledom na istok, otvoreni bazen sa jacuzzi-jem, parking, ležaljke, suncobrane, peškire na bazenu, a sve to uključeno u cenu.

Agencija “Viva travel” pripremila je popuste do 20% za sve rezervacije do 20. Jula.

Autobuski aranžmani takođe su na popustu i to za vreme visoke turističke sezone. Cena za najam smeštaja na 10 noćenja uz autobuski prevoz i polazak 18.07. iznosi 235 evra za Pefkohori tj od 255 evra za Polihrono. Neos Marmaras važi za omiljeno mesto na Sitoniji. Plaže sa mekim bledim peskom i blagim padom ka moru, savršene su za decu. Dok će mladi uživati u dobrom noćnom provodu, porodice će uživati u opuštenom odmoru. Iskoristite akciju popusta od 20% za polazak 18.07.

- Ključna je cena aranžmana, ali ne treba zaboraviti da su grčka ostrva sasvim prikladna za sve

generacije željne odmora. – poručuju iz agencije “Viva travel”.

Grčka će vam omogućiti da zaronite u njene dubine, dok vas nosi njena bajkovita priroda i fantastična mitologija. Ostrva za koje važi najveća potražnja svakog leta jesu ostrvo Krf, Krit, Skijatos, Lefkada, Kefalonija.

Grčka, letovanje, Krit, Parga Foto: Tanja Živanov

Avionski aranžman za Krf sa polaskom 19.07. je na Last minute popustu od 10%, pa je zato još malo slobodnih studija ostalo u vili Janis i Alexakis. Grad Krf kao jedan je od najlepših ostrvskih gradova, ne ubraja se u tipične grčke gradove. Vekovima je bio pod vlašću Venecije što je ostavilo prepoznatljiv trag.

Krit je jedan od najspecifičnijih kulturno-istorijskih kolaža u Evropi. Zanimljiva istorija bitno se odražava i na arhitekturu njegovih gradova. Ono što najviše privlači pažnju turistima jesu pre svega brojne prelepe plaže. Aranžmani za Krit sa polaskom 24.07. takođe su na popustu koji ne treba propustiti. Vaš izbor može biti i hotelski ali i apartmanski smeštaj - Stefanie studija po ceni od 221€, a Rosebay apartmani po ceni od 195€. Cena avionske karte sa taksama je 234€.

Sve što na Kritu ostavlja najupečatljiviji utisak je delo prirode, skoro netaknuto, divlje i uzbudljivo.

Ostaje nam samo da pozavidimo svima koji se sada spremaju za put. Za više detalja u vezi letnjih aranžmana obratite se poslovnicama agencije “Viva travel” u Krunskoj 48 (Bul. MIhajla Pupina 10a – Novi Beograd). Ili se informišite preko internet strane www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA