≫ 

Sniženje cena za letovanje u Turskoj i Italiji: Hoteli na plaži, all inclusive usluga

Znamo koliko je teško izabrati hotel za svoj odmor, posebno kada je izbor toliko veliki. Ovo su mesta za prave hedoniste i to po pristupačnim cenama aranžmana.

  • 0
Viva travel foto: Viva Travel

Spoj duha starih vremena i moderne tehnologije, prelepo more, sjajni turski specijaliteti i spa tretmani su samo deo mogućnosti koje Turska pruža. Egejska regija je jedno od mesta u svetu koje nudi klasičnu istoriju i prirodnu lepotu u istoj meri. Na vama je samo da izaberete neki od najboljih hotela ili bar onaj u kojem ima još slobodnih mesta za željeni termin. Poznato je  da su resorti u Turskoj posebni zbog all inclusive usluge  (sve uključeno u cenu). Pojedini hoteli širom Antalijske i Egejske regije zaslužuju i više od 5 zvedica.

Green  Beach Resort 5* / All inclusive – nalazi se u Bodrumu na 1 km od centra grada. Poseduje unutrašnji bazen, 3 spoljašnja bazena, sportske terene, šljunkovitu plažu na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni za goste hotela.  Cena aranžmana od 11 dana koju nudi agencijaViva travelza polazak 26.07. iznosi 855€. Nešto jeftiniji hotel iste kategorizacije i all inclusive uslugom je hotel Mandarin 5* (od 822€ za 26.07.). Kušadasi  ili Ptičje ostrvo je divna luka napravljena pored obale svetlucajućeg zaliva. Ovaj grad koji deluje kao terasa ili vrt gleda na predivno Egejsko more nudi veliki broj hotela, od koji sniženu cenu za polazak 26.07. imaju Uslan 3* (Polupansion od 469€) i Dabaklar 4*(Polupansion od 504€).

Popularan grad za sve vlasnike čamaca, brodova i jahti, Marmaris nudi izobilje restorana, obnovljeni zamak Sulejmana Veličanstvenog  i delove grada sa kaldrmom. Izdvajamo za vas sledeće hotele koji su na raspolaganju po akcijskim cenama za polazak 26.07.:

- Amos 3*, PP - od 537€

- Balim 3*, PP - od 550€

- Alkan 3*, PP – od 582€

- Mehtap (Ex Family) 4*, ALL - od 640€

- Sesin 4*, ALL - od 684€

- Kaya Maris 4*, ALL - od 775€

Viva travel foto: Viva Travel

Ukusi među ljudima su različiti. Neki će izabrati odmor u Turskoj, dok će se drugi okrenuti avanturističkoj Italiji. Možemo reći da su ostrvo Sicilija i Sardinija za one turiste sa instančanim ukusom.  Prelepo more, prelepa hrana, arhitektura, ljudi, život, kultura, ambijent, prava avantura, najčešće su reči koje putnici dele nakon boravka na ostrvima.

Kada je reč o Siciliji predlažemo nekoliko sjajnih hotela koji su smešteni u blizini plaža, što zadovoljava kriterijume najzahtevnijih putnika.

Hotel San Pietro 3*, nalazi se u Letojaniju na glavnom šetalištu, preko puta plaže. Uz uslugu polupansiona i avionskom kartom cena za desetodnevni boravak iznosi 654€, a polazak je zakazan za 29.jul. Još jedan hotel na plaži ali u poznatom letovalištu Đardini Naksos je hotel Baia Degli Dei 3* sa cenom od 740€ za polazak 29.07.

Viva travel foto: Viva Travel

Agencija “Viva travel” organizovala je čarter letove za Sardiniju, ali i akcijske cene bar kada je u pitanju polazak 01.08. Naime, odmor od 11 dana u hotelu La Margherita 3* (usluga noćenje sa doručkom) uz povratnu avionsku kartu košta 725€. Nalazi se u centru grada Algero na 150m od mora.  Na savršeno belim peščanim plažama uz tirkizne vode duž cele obale Sardinije, vaš luksuzni godišnji odmor može da počne.

Viva travel foto: Viva Travel

O svim aranžmanima možete se raspitati u poslovnicama agencije – Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a, YUBC ili putem internet strane www.vivatravel.rs

(PR/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA