≫ 

Nije kasno za All Inclusive letovanje u septembru

Trenutak odluke za sve vas koji želite da odložite kraj leta ove godine!

  • 0
Viva Travel, naslovna Foto: Pixabay

Ako ste zainteresovani za pravi odmor, a u isto vreme i provod, uživanje u prirodi, ali i u raznovrsnim specijalitetima, naša topla preporuka bili bi neki od aranžmana u Turskoj.

All inclusive usluga, smeštaj opravdano visoke kategorije, divno čisto more, sređene peščane plaže i razne dostupne aktivnosti i zanimljivosti, odlika su ovih letovališta. Prijatni i uslužni domaćini, zainteresovani za želje svakog gosta, učiniće sve što je u njihovoj moći da, po završetku boravka u njihovom smeštaju, kući krenete preplavljeni lepim utiscima.

„Viva travel“ agencija pripremila je sjajne aranžmane za polaske u septembru, za destinacije u Egiptu, Turskoj i Grčkoj, po neverovatnim Ultra last minute cenama!

Turska, Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

Last miunute za polazak 13.09.

Side / avion + transfer + 10 noći – Od 291

Hotel Melis 3* / PP - Cena od 291€

Hotel Harmony 3* / PP - Cena od 409€

Alanja / avion + transfer + 10 noći – Od 389

Hotel Club Sunny World 5* / ALL  - Cena od 389€

Hotel koji ima privatnu plažu I klub za decu koji nudi mnogobrojne aktivnosti. Pažljivo pripremljen za animaciju dece, učiniće da roditelji podjednako uživaju I odmore.

Podjednako privlačan, hotel koji ima privatnu plažu i otvoren bazen sa toboganom, Senza Inova Beach 4* / All Inclusive – Cena od 444€

Hurgada, Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

Ako vas više privlači priča o drevnom Egiptu, širom sveta poznatim spomenicima, piramidama, naizgled beskrajnoj pustinji, susret sa kamilama, ronjenje ili možda uživanje u pravoj egipatskoj masaži, Hurgada je jedno od najatraktivnijih letovališta ovog kraja. Lokalci se jako trude da očuvaju i dočaraju duh starih vremena, približe njihov stil života gostima koji uživaju u nesvakidašnjem okruženju, vrhunskoj usluzi i njihovom prijatnom odnosu prema posetiocima.

Zaposleni u agenciji rado će vam izaći u susret, posavetovati vas u vezi pravog odabira smeštaja, a i predočiti prednosti hotela.

Hurgada - 18.09. All Inclusive usluga / Cena od 399

Neki od hotela za preporuku su Elysees Dream Beach 4*, Regina Swiss Inn Resort 4*, Minamark Resort & Spa 4*, Sunny Days El Palacio 4*.

Naša preporuka je da detaljnije pogledate ponudu na njihovom sajtu www.vivatravel.rs.

U agenciji su nam skrenuli pažnju da se određeni broj njihovih dugogodišnjih putnika ostao veran Grčkoj.

Ovih dana, aktuelne su snižene cene za avionske aranžmane, koji su uvek i najtraženiji. U pitanju su poslednje smene i prilika koju ne bi trebalo propustiti.

Skijatos, Viva Travel Foto: Pixabay

Na Skijatos se kreće 19.09. a u sklopu aranžmana dobijate avionski prevoz, transfer, 10 noćenja u odabranom smeštaju, po ceni od 249€. Skijatos ima veliki broj odličnih vila, a same su se izdvojile Vila Despo, koja poseduje bazen i nalazi se u mirnom delu, i Noula koja se nalazi prekoputa plaže Megali Amos. Koju god vilu iz ponude da izaberete nećete pogrešiti. Kada su u pitanju autobuski aranžmani, zbog izuzetno pristupačnih cena i odlične ponude smeštaja, kao i novog auto-puta, sav smeštaj je brzo našao svog gosta.

Tasos je za polazak 14.09. dobio jedinstvenu cenu od 114€ za smenu na 5 noći, a popust od 30% za sve koji žele da odmore 15 noći u ovoj svima dragoj i dobro poznatoj „šumi koja pliva“.

16.09. sa Vivim možete krenuti do Krfa, Neos Marmarasa, Pefkohorija i odsesti 10 noći u nekoj od vila, a po najnižoj ceni od 94e.

Podjednako traženi i zanimljivi su aranžmani sa KOMBINOVANIM PREVOZOM, na 10 noći:

17.09. Krf 

21.09. Kefalonija

24.09. Parga i Lefkada

Kefalonija, Viva Travel Foto: Pixabay

Za koji god polazak da se odlučite, kombinaciju aviona u odlasku i autobusa u povratku + 10 noćenja u odabranom smeštaju dobijate po ceni od 99€.

Ako ste već ispratili leto i želite neko drugačije putovanje, u agenciji „Viva travel“ uvek možete naći sjajne aranžmane za obilazak evropskih gradova.

Prag, 6 dana / 4 noći, autobusom, 17.09. Cena od 99€

Milano, 5 dana, autobusom, 26.09. Cena od 79€

Madrid, 4 dana, avionom, 15.09. Cena od 375€

Rim, 5 dana, avionom, 26.09. Cena od 325€

O svim aranžmanima možete se raspitati u poslovnicama agencije – Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a, YUBC ili putem internet strane www.vivatravel.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA