≫ 

Nije zlato sve što sija: Bogati Italijan pobegao sa Mikonosa i ostavio dug od 128 hiljada evra

Neverovatna priča koja se odigrala ovog leta u Grčkoj...

  • 3

Da nije zlato sve što sija shvatili su i Grci kada ih je jedan Italijan nasamario i nakon letovanja na Mikonosu pobegao privatnim avionom sa porodicom ostavivši račun od 128 hiljada evra.

Italijanski preduzetnik, vlasnik nekoliko kompanija u Londonu iznajmio je velelepnu vilu na Mikonosu, a kada je došao trenutak da je plati… samo se izgubio!

Rezervaciji vile posredovao je jedan Grk koji je izjavio da je biznismen, a na kraju se isposrtavilo da je u pitanju čovek koji je do nedavno radio u jednom hotelu u Volosu.

Upravo se on obratio menadžeru hotelske jedinice u kojoj je radio, a direktor hotela ga je zaista preporučio jednoj od najpoznatijih turističkih agencija na ostrvu za koju će raditi kao posredink.

mikonos foto: pixabay.com

Nakon što su posredniku poslali fotografije vila, on im je rekao da Italijan želi da rezerviše luksuznu kuću u oblasti Kanalia sa pet soba za članove svoje porodice. Sa kartice mu je odmah skinuto 50 hiljada evra za rezervaciju, a kasnije je trebalo da isplati ostatak do 179.800 evra koliko ukupno košta letovanje.

Kuću su rezervisali od 5. jula, a odlazak iz iste za 26. jul. Prvo su na Mikonos stigli žena sa dvoje dece, a onda je Italijan došao dva dana kasnije. Započeo je odmor u vili i bio je oduševljen arhitekturom, ali i VIP uslugom koja mu je bila obezbeđena.

Međutim, kako su dani prolazili, on nije bio raspoložen da plati ostatak novca uprkos podsećanjima iz turističke agencije.

Verovatno zato što je osećao pritisak, odlučio je da smiri ljude iz agencije, rekavši im da će im poslati novac sa dva računa - jednog iz švajcarske, drugog iz italijanske banke.

Mikonos foto: pixabay.com/EvanRoss

Pretpostavljate, novac nikada nije stigao do turističke agencije.

I konačno, jednog prelepog jutra, tačnije u petak 15. jula Italijan se ukrcao na privatan avion zajedno sa ostalim članovima porodice i odleteo za Istanbul, ostavivši ljude iz turističke agencije bez novca. Oni su potom morali iz svog džepa da iskeširaju 40 hiljada evra vlasniku vile, a slučaj će završiti na sudu gde će italijanski aristokrata sa zmijom u džepu defintiivno morati da plati dug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA