≫ 

Letujte i zimi preko Travelland-a

Tmurna jesen Vam kvari raspoloženje

  • 0

Želite da se vrati leto i da kišne i hladne dane zamenite  vrelinom, a sivilo gradskog betona plavetnilom mora i sjajem beskrajnih peščanih plaža? Ako je tako, „Travelland“ Vas vodi tamo gde je uvek toplo! Uputite se na neku egzotičnu destinaciju uz sjajne first minute ponude i popuste!

Katar je zemlja koja se munjeviom brzinom razvila od ribarskog seoceta do mesta u kome živi luksuz. Doha je njena prestonica i autentična pustinjska oaza koja se ističe svojim nepreglednim pustinjskim predelima ukombinovanim sa futurističkim elementima. Može se pohvaliti svojom blistavom arhitekturom, kako bogatim tržnim centrima, tako i brojnim muzejima. Prelepe peščane plaže i prozirno čisto, toplo more upotpunjuju ovu neobičnu sliku. Iskoristite first minute ponude i 5 dana u Dohi provedite po ceni od 499€, a očekuje vas i dodatni popust od 100€ po rezervaciji!

Letovanje

Foto: Pixabay/Lars_Nissen_Photoart

Tekila, sombrero, kaktusi i čili – prve su asocijacije na zavodljivi i hedonistički Meksiko.   Kankun je njegovo najpopularnije turističko odredište, savršeno za opuštajući odmor, ali i noćne izlaske. Nešto južnije nalazi se drugo popularno letovalište - Playa del Carmen, poznato po luksuznim hotelima. Još južnije je Tulum, koji poseduje verovatno najlepšu plažu u celom Meksiku. Za Meksiko su aktuelni popusti do čak 30%!

Bali je tropski dragulj Azije. Ovo inspirativno, magično ostrvo prošarano je  netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdno-zelenim pirinčanim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Tradicija i duhovnost gostoljubivih i nasmejanih meštana, jedinstvena kultura i način života zasigurno će zadiviti svakoga ko poseti ovaj, po mišljenju mnogih, raj na zemlji. Posetite Bali po ceni već od 759€ za 11 dana, a obezbeđen je i first minute popust od 100€ po rezervaciji!

bali

Bali, Indonezija. Foto: Pixabay.com

Između Atlantskog okeana, Karipskog mora i Meksičkog zaliva nalazi se najveće karipsko ostrvo – Kuba. Atmosfera davnih vremena prožeta sa modernim, impresivna kolonijalna arhitektura i prelepe peščane plaže učiniće Vaš odmor savršenim, a ukusi ruma, koktela i tobaka učiniće svaki trenutak nezaboravnim. Za putovanja na Kubu aktuelni su popusti do 25%!

Tajland je zemlja hramova, ukusne hrane i nasmejanih ljudi; zemlja neobičnih kontrasta i spojeva  - budizma i urbanog života, egzotičnih plaža na jugu i džungli na severu, ludog noćnog života i romantičnih zalazaka sunca. Bangkok je njena prestonica i jedna od najprivlačnijih prestonica čitave Azije, poznata i  kao grad koji nikad ne spava.  Najposećenije ostrvo Tajlanda, Puket, krase prelepi hoteli, marine, ali i plantaže kokosa, banana i ananasa. Iskoristite sjajne first minute ponude i popust do 100€!

Leto, plaža, more, Tajland

Foto: Pixabay

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/.  Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA