≫ 

U Srbiji postoje samo 3 apartmana koja koštaju ispod 1.000 dinara po noćenju, a evo gde se nalaze

Da ni u Srbiji ne možete naći smeštaj ispod 1.000 dinara najbolji je dokaz sajt Booking.com

  • 0
U poslednjih 15 godina Tara je izuzetno posećena Foto: Pixabay

Naime, noćenje ispod hiljadu dinara jako je teško naći, pa je tako Zaječar ubedljivo najjeftiniji sa cenom noćenja od 705 dinara za dve osobe u novembru.

Nešto skuplji smeštaj od 933 dinara po noćenju možete naći u Pribojskoj banji, a za samo 953 dinara možete noćiti u Babušnici.

Ako tražite predah u Vrnjačkoj Banji se i dalje može naći najpovoljniji hotelski i apartmanski smeštaj sa prosečnom cenom od 1.500 dinara po noćenju, dok je i dalje najskuplji Zlatibor gde cene idu i do 150 evra po noćenju.

Tara planina drina Tara / foto: pixabay.com

Prosečna cena noćenja na Kopaoniku, posebno ako uzmemo u obzir da se bliži ski-sezona je oko 30 do 40 evra po noćenju u vikend naselju. Ako pak, želite da budete u samom centru onda pripremite i do 100 evra po noćenju za dve osobe.

Za Srebrno jezero treba izdvojiti oko 2.000 dinara po noćenju, a za Taru nešto više, ali je važno naglasiti da se na Tari to pak, isplati jer su kućice uglavnom za četvoro.

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA