≫ 

Muškarac došao u kliniku sa pincetom od 4cm u mokraćnom kanalu: Pitate se kako je dospela tamo?

Lekari su učestvovali u delikatnoj operaciji uklanjanja stranog predmeta iz muškog penisa

  • 1
hiruška sala foto: pixabay.com

Dvadesetodvogodišnji pacijent iz Saudijske Arabije, koji nije imenovan iz logičnih razloga, četiri godine pre nego što se javio lekaru je ubacio pincetu u mokraćni kanal. Tvrdio je da nije trpeo nikakve bolove, pa samim tim nije ni imao problem sa stranim predmetom u telu, a tek kada su oni krenuli odlučio je da se javi lekaru.

Lekari su bili šokirani kada su videli da se u njegovom mokraćnom kanalu zapravo nalazi pinceta, a prema njihovim rečima to čak nije ni prvi slučaj. Naime, neki muškarci uživaju u stavljanju predmeta u svoj penis dok masturbiraju, a to u praksi ima i svoje ime - sondiranje.

Osim toga što ih ubacivanje predmeta u penis seksualno zadovoljava, lekari ističu da su to u pitanju muškarci sa psihičkim problemima. Zbog osećaja sramote, često traže pomoć tek onda kada se pojave problemi. U ovom slučaju, pacijent je rekao da nije imao nikakve bolove tokom mokrenja i utvrđeno je da je dobrog fizičkog zdravlja.

Operacija je pak, bila više nego zahtevna. Lekari su vršili pritisak na obe strane penisa kako bi zadržali pincetu od 4 centimetra zatvorenom i kako bi je istisnuli napolje i kako ne bi oštetila uretru.

- Pacijent se oseća dobro i preporučeno mu je da se javi psihijatru. On je to, nažalost, odbio. - napisali su lekari.

Video: Za one sa jakim stomakom! Mislili su da ima tumor, a onda su joj iz grla izvukli najljigaviju stvar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    9. oktobar 2019 | 14:18

    Ubaciti mu pincetu u mozak pa kružnim pokretima u smeru kazaljke na satu izvršiti sondiranje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA