≫
I Crna Gora zabranila uvoz svinja i svinjskog mesa iz Srbije
≫
Sva rešenja o veterinarsko zdravstvenim uslovima za uvoz domaćih i divljih svinja, mesa i proizvoda od svinja stavljena su van snage
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
lav
BLOKADA I TO SU TA SANKCIONISANJA ZBOG TESKOG DISNJA SAD SU NAS SABILI U KLANAC CRNOGORAC I ALBANAC.
ivano
Ovaj sto jede meso iz Albanije,Spanije,Argentine... vjerovatno je mutirao u endemsku vrstu.Vidjevsi ga I sam Charles Darvin bi bio zbunjen.
Bjelopoljac
Ostadoste izolovani. Svi susjedi gledaju da sto manje kontakata imaju sa vama. Prvo sa granica vracaju povrce pa mlecne proizvode sad evo i svinjsko meso.A sto je najgore cak i vasa braca Rusi vam vracaju robu iz Rusije povrce voce i meso.To znaci da nemate kvalitet i da cete vrlo brzo biti na marginama zemalja izvoznika.Sto se tice moje drzave mi povrce i voce uvozimo iz Albanije koje je mnogo zdravije i kvalitetnije od vaseg,a svinjsko meso uvozimo iz Spanije i Holandije jer prolazi sve relevantne inspekcijske kontrole EU. Govedje meso zna se iz Argentine i okolnih zemalja Bosne i Hrvatske.