≫
Afera trese Sloveniju: U najvećim trgovinskim lancima prodavali ćevape s vinobranom
≫
Očigledno su mesari koristili ovaj zabranjeni konzervans da bi meso zadržalo primamljivu boju i što duže ostalo sveže u vitrinama
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
marcco
A šta je problem sa vinobranom? Neškodljiv, prirodni konzervans. Prodaje se u samoposlugama i domaći i uvozni np. Dr Oetcker
Xaya
To svi rade, jer sveze meso i ne moze da traje van hladnjace vise od jednog dana... I za taj jedan dan promeni boju i umodri i slicno, vinobran je manje stetan ako pomislis o posledicama koje bi se desile tek da nije stavljen...
Zare
Slovenci i ćevapi? Pa to je isto kao šiptari i svemirski program.