Šta su to Rusi upravo predložili Srbiji, i šta EU ima da kaže na to?

U ovom trenutku Srbija najviše u Rusiju izvozi jabuke, nektarine, dosta je zamrznutog povrća, a ministar očekuje da će posle izmene sporazuma o slobodnoj trgovini sa Evroazijskom unijom krenuti i izvoz voćne rakije

Komentari

 • Imenjak

  Da jedemo jos zelenu travu a suvu da cuvamo za zimu hahaha

 • Rade

  Ovo ima samo u Srbiji Poljoprivredu nam vodi Nedimović a čovek završio Pravni fakultet. Koje on dodirne tačke ima sa poljoprivredom?! Antić Energetiku a završio Šumarski fakultet. Samo min. zdravlja Lončar i min. pravde Kuburović su u struci a ostali nikakve veze nemaju sa onim što obavljaju. JAD I TUGA!!!

  • .

   @Rade

   Da iole znas da ministar nemora da bude iz struke da bi bio glavni za neki resor bilo bi dobro.Retko gde u svetu imas da su svi iz struka na mestima iz struke ministri,ne retko nego nigde.A zapravo najbitnije je tim ljudi oko njega koji radi taj resor.Tako da mi smo jadna zemlja sa ljudima koji malo vise od osnovnog znanja tj informisanja nemaju a prosipaju komentare.Za zdravstvo se zna da se to mora,jer tako je i sa fakultetom ne mozes ga upisati iz tehnicke skole,pravne ove ili one,iskljucivo samo iz medicinske.

 • nikolas

  EU JE REKLA DA NAS NE ZELE I STA TREBA VISE DA IH PITAMO SA KIME CEMO TRGOVATI!! SRBIJI NETREBAJU TUTORI!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke