Kako je domišljati poljoprivrednik spasao svoj posao: Unajmio avion, prevezao radnike
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Radmila
Bila sam u Njemackoj, brala sparglu. Hljeb sa 9 kora.
.
Pisite o kolektivno (ne)higijenskom smestaju radnika...
febo
Satnica je mozda 9,35(u sta sumnjam,poznato je da rumuni u berlinu rade za 5€na gradjevini,I jos moraju da pisu racune ),ali to je bruto,kad se skine jedno30-40%to onidobiju(mozda),jer ima puno prevare ,pogotovo sa rumunskim radnicima.jel da su poslodavci tolko dobri,ne bi morali svaki godine da traze nove radnike(normalno bi bilo da se stari radnici vracaju)