Poljoprivrednici dobili 22.398 dozvola, u sekundi čak 12 zahteva

Poljoprivrednici mogu da upute svoje zahteve za dobijenja dozvole za kretanje tokom policijskog časa e-putem

Komentari

 • Rados

  Neznam sta je ispravno,dok su jedni u karantinu drugi traze dozvole da mogu nesmetano da truju prirodu otrovima koji se bekontrolisano prosipaju po njivàma zato nam priroda ovako i vraca. Naravno svaka podrska ljudima koji idu na njivu i proizvode hranu i za ove u gradu i ove na selu ali pritom vode racuna da i zec i vrana ostanu zi vi za njih kapa dole i jedno veliko BRAVO. A ovi drugi nek se zapitaju kad prikace prskalicu.

  • mr.key

   @Rados

   Trazim dozvolo da okopavam vinograd. Drugi je traze da mogu da posade kukuruz i slicno. Nemoj da se mesas u nesto sto ne znas i ne razumes. Samo prskanje nije vremenski zahtevan posao pa se za to uglavnom i ne traze dozvole, a sada se osim kukuruza, ko prska "na crno" ,i ne prska bog zna sta.

 • Dragan Jovanovic

  Podneo sam dokumenta za dozvolu kretanja na farmi koju imam i nisam dobio.Mnogo je od Petka do ponedeljka da neodem na farmu i da nahranim zivotinje,a ovi po zgradama mogu pekinezeri da izvode u šetnju.Ministre ko ti sedi i donosi dozvole?

 • mico comi

  Selo je zakon. Po bg im padaju fasade po glavi, sad tri dana ne smeju da izadju iz golubarnika, ma super im je taj zivot nema sta hahahha. Zato ja u dvoriste, malo sljiva malo pasulj i tako. Mogu i po selu da setam posto milicije nigde. Aj beogradjani lepo se provedite za vikend ahahah

  • Iva

   @mico comi

   Neka hvala bolje 3 meseca biti u golubarniku u gradu nego ceo zivot u stali na selu

  • Dušan

   @mico comi

   Svaka čast Mićo slažem se sa tobom 100% kad bi poveli računa malo o ljudima na selu asfaltirali puteve uložili malo u infrastrukturu ne bi svi hrlili i išli u Beograd kao da su omađijani živim u gradu ali ne u glavnom hvala bogu Pozdrav sa sve naše ljude sa sela

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke