• 0

Rade e-pijace u Užicu, Požegi i Ivanjici, uskoro nove: Kako da dođete do kupca?

Od prodavaca i kupaca se očekuje da poštuju zakonske odredbe

  • 0
pijaca

Foto: Pixabay

Regionalna privredna komora Zlatiborskog upravnog okruga povezala je putem "e-pijace" primarne poljoprivredne proizvodače koji su proizvode prodavali na zakupljenim tezgama na pijacama, sa njihovim kupcima.

Za sada rade "elektronske" pijace u Užicu, Požegi i Ivanjici, a uskoro se očekuje uključivanje ostalih opština, saopštila je Privredna komora Srbije.

Mali proizvođači svežeg voća, povrća, mlečnih proizvoda, prerađevina od mesa, meda i drugih proizvoda, koji žele da kupcima isporučuju robu na kućnu adresu, mogu da se obrate PKS-RPK Zlatiborskog upravnog okruga na kontakt telefon 066 8750527.

- U saradnji sa lokalnim samoupravama i javnim komunalnim preduzećima koja gazduju pijacama, prikupljeni su podaci o onim proizvođačima svežeg voća, povrća, mlečnih proizvoda, prerađevina od mesa, meda i drugih proizvoda, koji žele da kupcima isporučuju robu na kućnu adresu -, navodi se u obaveštenju Komore.

Kako se dodaje, od prodavaca i kupaca se očekuje da poštuju zakonske odredbe kao i sve mere zaštite u cilju sprečavanja infekcije.

Video: Gradske pijace dezinfikovane: Nov raspored tezgi za bezbednu udaljenost prodavaca

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke