Zasadi jabuka se vade: Od 2018. iskrčeno voćnjaka koliko u prethodnih 20 godina

"Dobri odnosi Srbije i Rusije nemaju nikakav pozitivan uticaj na nas proizvođače"

Komentari

 • Miša Bgd

  Sve je to lepo, ali zašto se ne kaže zašto veliki broj Jabuka (kao i ostalog voća i povrća) ne može da se izveze u Rusiju? Možda zato što ima 3 do 5 x veću koncentraciju pesticida od dozvoljenog za tržište EA unije? A možda i zbog muljanja tih istih "koji krče" voćnjake pa kroz papire "peru" jabuke iz Poljske pa pokušavaju da ih prodaju kao naše?

 • Darko007

  Ljudi kod kojih smo mi rezali jabuku nisu mogli da prodaju ni po 5 din... Jadno je sta rade poljoprivrednicima...

 • Robert

  Poznajem ove ljude lično.prskaju jabuke po 23 puta godišnje,a pre sezonu branja se nalaze u kafani.i dogovaraju se koliko će malo da plate berače.stalno kukaju a puni su love kao brod.isti su takvi i subotički zemljoradnici.đžaba kukate odavno ste provaljeni.

 • Voja

  Nema plasmana a toliko menadžera sve fakultete za menadzere zatvoriti ništa ih nisu naučili, jabuke na buvljak tamo se dobro prodaju

 • Mimi

  Mislili ste da Rusi ne znaju šta je dobra jabuka, pa ste im slali jabuke prskane svim i svačim. Zašto te jabuke niste pokušali izvesti u EU? To je posledica neprofesinalnog ponašanja.

 • Proizvodjac

  Planirano i polako unistice se poljoprivreda i stocarstvo,radice se po raznim fabrikama za 250 € a onda ce razni biznismeni da uvoze sve i svasta

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke