Srpski kralj čvaraka od krupijea do EU: Otkriva nam recept, tajne posla s mesom i nemačkim Tenisom

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika РВ
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kinder Jandt

    25. avgust 2020 | 12:16

    Moj prijatelj Đ. M. je imao najbolje čvarke, ali mogli bi se probati i ovi krupijeovski.

  • Dex

    25. avgust 2020 | 10:39

    Odlični...naročito oni ljuti... Ali 280 din za 150g je stvarno preskupo.

  • Felix

    25. avgust 2020 | 10:23

    2000 dinara kilogram....na crtu kad ih napravi srpski seljak, deset kilograma kao med a ne ovaj cirkus od industrijskih...kao druga stvar,uvozi masu za čvarke a kod nas po Srbiji se baca.