Ovo je zaboravljeno voće, poslednje u sezoni, jedni ga vole, nekima ima ukus blata: Da li se isplati

Kada je sveža, meso joj je bledosivo ili zelenkasto i tada nije za jelo

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Lela
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lela

    29. decembar 2020 | 08:32

    Prvi put probala ove godine i odusevila se musmulom a njena zdravstvena dejstva su ogromna

  • Kikii

    29. decembar 2020 | 07:48

    Odlične su...

  • Magit

    29. decembar 2020 | 07:09

    Ja u svom placu imam musmulu, toliko je rodila ove godine, nudila sam je svima iz komšiluka, jedva da je ko uzeo, a zaista je fantasticna, eno lezi opala od vetra ispod drveta.