Za vinogradare iz srpske Toskane nema odmora, ali godišnja zarada od vina je više nego primamljiva

Početna ulaganja su visoka, a zarada se ne može očekivati prvih nekoliko godina

Komentari

  • Gera

    4. januar 2021 | 13:46

    Što je više vinogradara, vina su sve lošija.Mnogo je muljatora među njima.

    • 4. januar 2021 | 14:19

      Rođak sa sela

      @Gera

      Zavisi šta ko smatra vinom. Ako očekuješ kvalitetno vino za dvesta dinara onda to ima kod tih muljatora. Ako hoćeš koliko- toliko kvalitetno vino to nema ispod 500 dinara. Među ozbiljnim vinarima nema mesta za muljatore.

    • 5. januar 2021 | 08:02

      Nikad Izvini

      @Gera

      @ Rodjak sa sela slazem se na neki nacin, posto sam iz vinogradarskog kraja rekao bi da vino koje ce koliko toliko da bude zadovoljavajuceg kvaliteta ne ide ispod 1,500 to je neki entry level.Volim vina sa Oplenca i iz moje Zupe naravno.Treba da znas od koga uzimas. Od ljudi koji se bave time generacijama i koji se ne igraju sa svojim imenom.Cak i druga strana preko Morave sela kao sto su Poljna, Milutovac, Riljac itd., jako dobar kvalitet , za mene najbolje crno vino koje sam ikada pio je od cuvenog gazda Tike Gašica iz Omasnice. Mladom gazdi Nemanji zelim mnogo uspeha, napredak na svakom polju i da proslavi sa svojom porodicom Sv Trifuna u zdravlju i sreci.Za dobra i kvalitetna vina kupac ce uvek da se nadje.