Komentari

 • Dr.Mr.

  RESENJE JE BERZA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA I SLOBODNA TRGOVINA. Drzava da se pobrine za plasman na ino trzistu. KOJ MOJ RADE KOMORE OVDE. Sede ko bilmezi po kancelarijama uopste i nisu skolovani za poziv menadzera iz raznih oblasti. Stimulisati privatne firme i proizvodjace koji nesto izvoze i to lovom. Ali nase ne strane !!! Ja cu pre da kupim Srpski paradajez nego li Albanski

  1
  1

  Podelite komentar

 • Ivan

  Bas lepo a drzava ucenjuje seljaka u bezcenje sa cenom, jedva da pokriju troskove!

  12
  1

  Podelite komentar

  • Petar

   @Ivan

   Upravo tako.Soja od vrsidbe poskupela 50%.kukuruz 25%.Drzava trlja ruke a seljak glavu

   6
   0

   Podelite komentar

 • Haski

  Bravo Srbijo, mi smo carevi, zato nas ne vole?!

  4
  1

  Podelite komentar

 • Glas severa

  Veca je korist izvoziti meso i gotove proizvode umesto kukuruza.Ali kod nas je sve obrnuto.Uvozimo meso a izvozimo hranu.Sve u svemu nas seljak je dotakao dno dna a servira se da mu je nikad bolje.

  14
  0

  Podelite komentar

  • ssss

   @Glas severa

   Drzava treba da objavi jedan petogodisnji plan investicija u razvoj poljoprivrede, stocarstva i preradjivacke industrije. Ako treba u ove oblasti uloziti i celih 5 milijardi evra da bi time stvorili bazu za snazan skok proizvodnje i izvoza poljoprivrede, voca i preradjevina ,gotovih proizvoda. Mnogo je bolje uloziti u stocarstvo,svinjogojstvo i proizvodnju stocne hrane nego izvoziti kukuruz i ostale bazicne proizvode iz poljoprivrede. Krajnje je vreme da Srbija krene ka visim fazama preradejer je tu ozbiljan novac, veci profit i plate,standard.

   0
   0

   Podelite komentar

 • Marko

  Traze znamo a drzava nama placa neku crkavicu kojom ni troskove proizvodnje ne mozemo da pokrijemo. Pokrcio sam zasade maline i kupine a kukuruz sejem samo za sopstvene potrebe. Tako ce biti sve dok se u Srbiji cena poljoprivrednih proizvoda ne bude u napred znala a ne da se saceka rod pa da mi to onda neko uzima posto on hoce pod izgovorom " ne ide i sl ". Nesto ako ne ide ono ne ide ni gratis a ovde uvek ide samo po ceni i do 10 puta nizoj od realne, e pa ne zelim vise da radim za parazite.

  15
  2

  Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke