Egipatska kompanija planira ogromno ulaganje u Srbiju: Žele fabriku, žitarice i voće

Egipatskla kompanija zainteresovana i za voće iz Srbije, pre svega jabuke i crveno voće.

Komentari

 • Aleksa

  Kairo ima sa okolinom 22 miliona stanovnika. Jedino im uspevaju svi usevi dolinom Nila.

 • Aleksa

  Uspeh je izvoziti finalni proizvod. A ne polu fabrika.

 • Boban

  Umesto da ovi nasi "pametni" politicari ne otvore sami neku fabriku za preradu voca i da izvoze gotov proizvod strancima oni radje prodaju posto zasto drzavno zemljiste, daju razne benefite strancima, ne placaju porez strane firme, zagadjuju Srbiju kako hoce a nasi politicari se razbacuju sa parama naroda i kad treba nesto da se napravi za narod para nema a kad treba da se poklanja Albancima, Hrvatima, Francuzima itd ima se para... Nas unistava vlast a ne narod!. Zlatno doba prodaj sve sto mozes strancima pa zivi u svojoj drzavi kao rob koji ce raditi za minimalac za strane kompanije to je cilj politicara!!!!!.

 • DRagutin

  Ufff to bi bio džek pot! Kada bi se desilo tako nešto! Cene svega od poljoprivrednih proizvoda bi popizdele i seljaku bi malo svanulo! Egipat je ogromna država i samim tim veliko tržište!

  • Boban

   @DRagutin

   Da dzekpot za politicare i ove koji planiraju da dodju ovde da jos malo pored nasih politicara uzjasu narod..... Ljudi mnogo ste naivni, ne dolaze Egipcani da bi mi zaradjivali nego da oni na nama zaradjuju, kupe za male pare voce, dobiju za male pare zemljiste ne placaju porez drzavi i zaradjuju dok ce politicari posle nama da otimaju novac za hranu iz usta da bi napunili kasu... Zato i imamo u Srbiji npr. 50 fabrika a skoro nijedna nije nasa nego su sve od stranaca....To vam je isto kao kad bi imali kucu a sve sobe u njoj su tudje.....

 • jupiter

  Moze ali reciprocno.. oni nama urme i njihovo voce!!!!

 • nikolas

  BIZNIS JE BIZNIS I SVAKO KO DONESE NOVAC JE DOBRO DOSAO U SRBIJU KOJA MORA BITI NEUTRALNA KAO SVAJCARSKA !!! OSTAVIMO POLITIKU PO STRANI KAD JE BIZNIS U PITANJU!!!

 • o4462

  Sto ne uh macvi

 • Trta

  Treba poslovati sa svima, a da nam to donosi pare. Verujem u uspeh pregovora sa Egiptom.

 • @Kiki

  Lagano ali sigurno postajemo vazali. Kad se samo setim koju smo industriju imali do 90.A onda su na vlast došli isti kao sad. Sve je stalo ništa se nije ulagalo. Devize su u džakovima iznošene. Ratovali smo i gubili. Ali su nas oni lagali da pobeđujemo - koga. Lagali kao i sad dok prodaju srbiju a nama pričaju bajke. Osvesti se srbijo.

 • Hm

  Ovo mu dođe kao uspeh? Mi proizvodimo, oni ovde prerađuju i gotov proizvod izvoze.Naš čovek rmbači, oni skupe kajmak i omaste brk.Dokle će glupost vladati ovom zemljom?

  • Goran

   @Hm

   Samo da znas, jer ocigledno ne znas, Egipat ima preko 107,000,000 stanovnika ili ti preko 107 miliona stanovnika i mislim da je oko 10-tog mesta po broju stanovnika u svetu, a postoji samo nekoliko Egipetskih kompanija koje se bave proizvodnjom hrane a ostao su strane kompanije.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke