Ovo je jedan način na koji bi država mogla da spusti cenu ulja: Dokle može da ide suncokret?

U Srbiji se trenutno trguje suncokretom za predstojeći rod 2021. godine

Komentari

 • hogar

  sad iz Nemacke litar ulja i to ekstra kvalitet 90c pa vidite kako kod njih nije poskupelo a kod nas jeste.... kod njih se u danu i 7 puta promeni cena goriva gore ili dole u zavisnosti od kretanja cene nafte a kod nas kad u svetu najave vecu cenu goriva oni odmah dizi... a kad najave manju cenu onda im treba i 5 meseci da je promene... lopuze i hostapleri ovde se samo krade i otima i zato nikad bolje nece biti....

  22
  0

  Podelite komentar

 • Vuk

  500 din I, da i seljak progleda. Nakupci, tajkuni opljačkaju seljaka za suncokret, duplo ga preprodaju pa se sada Srbija čudi. Apelujem na selhaka da ništa ne sije bez unapred utvrđene cene otkupa, neka država uvozi, dosta je. Subvencija po hektaru 4000,00 sprdnja, dok se milioni Eura sleva neprijatelju u pomoć. Muka poreskih obveznika ide Hrvatima, Albancima, Muslimanima, crnogorcima, da bolje laju?!

  18
  2

  Podelite komentar

  • Djole

   @Vuk

   Nece seljak da progleda jer ako seljak napravi suncokret za recimo 20 dinara onda ce rafinerije da urade litar za 80 dinara a onda trgovci stave cenu na 120 dinara i onda pdv i marza i svetska kolebanja u nabavci i zato sto je pao sneg i zato sto treba da se oporavi proizvodjac koji je prodao za 20 dinara izadje 220 dinara.

   5
   2

   Podelite komentar