• 17

I danas delili paradajz sugrađanima: Cena od 10 do 25 dinara

Građanima Leskovca je danas podeljeno oko tri tone paradajza

  • 17
Paradajz

Foto: Pixabay

Poljoprivrednici u Leskovcu ponovo su građanima besplatno delili paradajz nezadovoljni zbog niske cene, a u Ministarstvu poljoprivrede kažu da je planirano da se ministar Branislav Nedimović sastane sa povrtarima u ponedeljak.

Leskovački poljoprivrednici su ponovo na taj način iskazali nezadovoljstvo zbog cene koja se u prodaji na veliko kreće od samo 10 do 25 dinara.

Poljoprivrednici, koji su i prošle nedelje delili paradajz građanima, tvrde da je cena paradajza niska zbog uvoza iz zemalja u okruženju.

Građanima Leskovca je danas podeljeno oko tri tone paradajza.

Video: Trikovi da u svom domu imate lekovite sastojke za svako jelo: Cvet začinskog bilja koji večno traje

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baka mara

    oni zarađuju i nemojte samo nedimović od svi skupa i zavlada zarađuju više nego na drogi zarađuju 190 prosto na kilo paradajza i ljudi željni kupuju po jedan i dva paradajza dabogda nikad nema ništa da jedu teraju seljake da se muče me da gledamo a oni da žderu po njihovim restoranima i podriguju kad pričaju samo malo slušajte kako pričaju svaki čas podriguju kako su se na na na krk ali A vi nemojte od Ane ne objavite doći će vreme kad će biti kako treba da bude a onda vas neće biti

  • G

    G. Nedimovic mora da se skolovao na Kembidzu

  • U

    Aleksandrovcu 150 svuda.,Ko ovde koga pravi lud

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke