Prepakivali paradajz za naše tržište: Nedimović najavio akciju protiv zloupotreba

Nedimović je rekao poljoprivrednicima da razgovara sa gradskim vlastima u Beogradu i Leskovcu kako da im se olakša pristup kvantaškim pijacama

Komentari

 • Milutin Djordjic

  Minister problem godinama Albanski paradaiz!

  0
  0

  Podelite komentar

 • Jaca

  Tacno,uvozi se sve ono sto imamo kod nas lubenice,krastavci,paradajz,dinje,paprike,tikvice....sve zivo! A siroti poljoprivrednici bacaju ili prodaju paradajz za 10din po kg!!! Na pijacama prava mafija-seljak ne sme sam da odredi cenu jer ga preprodavci srede!!! Prosle god su na Vidikovxu prebili seljaka zbog cene krompira!!! To je javna tajna da su preprodavci glavni!!!

  7
  2

  Podelite komentar

 • Rade

  Ministar završio Pravni a vodi Min. Poljoprivrede 'de to ima??? U Srbiji i nigde više. Uvozimo sve dok naš Seljak propada a uvozimo zato što nas EU uništava sve je iz hladnjača od prošle godine malo tu ima ovogodišnje roda Trgovci sa maržamaubijaju kao i nakupci Vlast to ne interesuje ispunjava sve što im EU naredi.

  24
  8

  Podelite komentar

  • 🤔

   @Rade

   Šta se to od prošlogodišnjeg roda i iz hladnjača prodaje ovde? Možda paradajz?

   4
   4

   Podelite komentar

  • Slava

   @Rade

   Ima, ima svuda . Dosta bre sa tim "U Srbiji I nigde vise." Obavestite se, molim, pre pljuckanja po sopstvenoj zemlji! Uvek moze bolje I uvek ima da se popravlja i u Srbiji I svakoj drugoj zemlji sveta.

   3
   1

   Podelite komentar

  • Djole

   @Rade

   Rade,svaka cast vidi se iz vasih komentara da ste veoma pametan covek

   0
   0

   Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke