Za 5 dana kafa u Srbiji prodavaće se pod novim uslovima: Donosimo detalje pravilnika

Primena pravilnika koji je najavio naš portal odložena je za kraj ovog maja kako bi se proizvođači prilagodili

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Lord
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dušan

    26. maj 2022 | 09:27

    Ima više vrsta pripreme kafe. Jedna je OSNOVNA, i naziva se "Turska kafa"! Druga, izvedena, je "Zapadnoevropska kafa", (kafa iz EU, jer ne znaju za pravu kafu!-konzumira je uglavnom omladina, uz praznu kutiju "Marllboro" cigareta, i mobilnim marke "Apple" na stolu kafea, da bi bili "In")! Izvedeni tip, se naziva"Expreso", ili kraće "Bućkuriš"! Kod prve kafe ima dve verzije. 1.Srpsko-Beogradsko-Vojvođanska kafa (kafa sa mnogo kafe, bez šećera ili šećer tek na vrh kašičice) JEDINA PRAVA KAFA! i 2. Bosanska ili "Šerbet" kafa (šećer sa što manje kafe)! NIJE UOŠTE ZA KONZUMACIJU! Kod "Bućkuriša" ima raznih verzija, ali ne bih o tome, zato što nisam pristalica pristupa fašističko-terorističkoj "EU" (sazrelo za raspadanje, koje je u toku), i ne pretendujem tom načinu konzumiranja kafe, gde se osim mleka, koji je osnova, trpaju razni drugi ukusi (banana, pomorandža, limun, ruža itd)! Samo kod kafe pod brojem jedan, ne može doći do PREVARE, jer se zaista oseća i "Miris i ukus-"Grand""! U sve duge, može da se doda: mleveni ječam, soja, i druge žitarice, i time otme što više para, uz minimalno ulaganje za kupovinu kafe (može i bez kafe), jer način pripreme, količina šećara, mleka i drugih sastojaka, ubija sposobnost spoznaje, čime je ovaj napitak zvani "kafa" ustvari pripremljen! Što zvučniji i "Engleskiji" naziv, uz veću cenu, je garant da ne sadrži uopšre biljku nazvanu davno "Brazilska kafa"!

  • Snežana

    26. maj 2022 | 07:54

    Za kafu treba secer

  • A. P

    25. maj 2022 | 23:06

    Imali gde kafe zvana divka.