Novi, GMO ljubičasti paradajz mogao bi da se pojavi na pijacama: "Miriše isto, pa čak i tako izgleda"

Komentari

  • Istina

    21. septembar 2022 | 21:49

    Joj zivotee pa to postojii ihahaj... strasno od cega pravite senzaciju.. paradajz postoji u svim bojama i to bez modifikacije

  • SS

    21. septembar 2022 | 21:14

    Ja? Ne, hvala.

  • Duka Srbin Tenja

    21. septembar 2022 | 18:47

    Već ga ima kod nas, ni svinje ga neće. Ko voli, nek izvoli

  • Rako da

    21. septembar 2022 | 18:46

    U Srb je zabranjeno tako da

  • 534

    21. septembar 2022 | 18:36

    Dajte jedan razlog da jedemo ovaj GMO a ne domaći?

    • 21. septembar 2022 | 18:47

      Darko

      @534

      Evo ti jedan. Ne zivis u Usa,zato ga i neces jesti.

  • Marina

    21. septembar 2022 | 18:28

    Jeste realni???? Crno ljubičasti paradajz postoji godinama. Imala ga i moja baka.

    • 21. septembar 2022 | 22:20

      Ssds

      @Marina

      Jedne god.sam kupovala semenke organskog paradajza u raznim bojama (zeleno,beli,zuti,roze,pa i crni).Sadila iz stosa u dvoristu.Plaseci se da ipak nije organski samo smo probali,ukus je bio fantastican.Ostavila sam semenke za sledecu godinu da vidim sta ce biti.Potpuno isti i izgled i ukus-fantastican.Jedino je malo manje plodova bilo jer ga nisam prskala nikakvim pesticidima.

  • Hannover

    21. septembar 2022 | 18:20

    Nije to GMO nego je vrsta Japanskog paradajza sadio,jeooo cak kazu da je zdraviji inace 10e je kg a ovog crvenog bez ukusa i misisa 2e...

  • Neki

    21. septembar 2022 | 17:57

    Ovi što ga phoizvode neka ga sami jedu..

  • Sasa

    21. septembar 2022 | 17:57

    Ima ga i ovde u Kanadi kod mene ali taj paradajz nije za upotrebu kao redovan. Prvo laž je da je ukus isti. Jer nema ukus i tvrd je iznutra koristi se isključivo za dekoraciju samo što je jestiv i kul izgleda. A ovde ni jedan paradajz nema onaj ukus kao kod kuće sem Šeri iz Meksika al nažalost mana mu je što je mali.al jedino taj jedem već godinama

    • 22. septembar 2022 | 13:18

      Mirjana

      @Sasa

      Ja u Svajcarsoj probala. Isti ukus. PA u Kanadi he tvtd jer ste zaledjeni 😆

  • Djape

    21. septembar 2022 | 17:41

    Bas je super. Uvozite odmah sta se ceka

  • Maca

    21. septembar 2022 | 17:28

    A patlidžan će verovatno biti crven?

  • Alex

    21. septembar 2022 | 17:22

    Pa genetski se modifikuje voće i povrće vekovima. Ukrštale su se sorte kako bi se dobio otporniji, hranljiviji, ukusniji plod. Sada se to radi u laboratorijama. GMO je skraćenica koja je nepravedno dobila status babaroge. Dosta sorti voća i povrća koje kupite na pijaci je, zapravo, GMO.

    • 21. septembar 2022 | 17:54

      Rođak sa sela

      @Alex

      Ti očigledno ne razumeš razliku između hibrida i genetske modifikacije.

    • 21. septembar 2022 | 18:00

      Bio ne bios

      @Alex

      Nemaš ti pojma o tem. Idi i knjižaru i kupi knjigu o GMO inženjeringu.

    • 21. septembar 2022 | 18:37

      Sasa

      @Alex

      😳😳😳😳 ti druže ne znaš gde si šupalj dok se ne napipas

  • tara

    21. septembar 2022 | 17:16

    Kupujem cvrljiv ko prodaje nek ostavi broj,u sta gorem stanju placsm vise.Ovaj rado skuham Martinovoj mami

  • Ludilo

    21. septembar 2022 | 17:00

    Neka hvala, samo vi jedite.

  • Milos

    21. septembar 2022 | 16:58

    Jedite ga vi u evropi. Ostavite nas da jedemo nas lepi crveni normalni socni paradajiz. Pa kad ga ugrizes kao jabuku pa nista lepse nema. :)

    • 21. septembar 2022 | 17:07

      Dejan

      @Milos

      Misliš li da među ovim crvenim i 'sočnim' nema genetski modifikovanih? Na žalost više je takvih nego pravih. Probaj da ih posadiš iz njihovog semena pa ćeš videti hoće li da nikne.😀

  • Ns

    21. septembar 2022 | 16:51

    Neka hvala