Kralj praziluka u Srbiji: Miroslav profitirao na nekadašnjoj sirotinjskoj hrani, zarada dupla

Komentari

  • Ivan

    16. novembar 2022 | 16:38

    Lepo je da su ljudi složni i da se pomažu. Gde je sloga, tu je i uspeh. ❤🇷🇸

  • Omiljeno

    16. novembar 2022 | 16:04

    Kajgana sa prazilukom, nema jace!

  • D

    16. novembar 2022 | 15:35

    Bravo!Praziluk uzgajan kod nas je najbolji ovi uvezeni momentalno zagore kad dinstas kao da je od plastike

  • Big Serbia

    16. novembar 2022 | 15:32

    Praziluk ima još i naziv prasa, vrsta luka, odlična čorbica na suvom mesu, svinjetini ili jagnjetini. Takođe je lijepa kao zaprška za spanać. Veoma zdravo jelo, odlično za stomačne probleme. Moje mišljenje da ne može biti skup proizvod, obzirom koliko je koristan.

  • Žika

    16. novembar 2022 | 15:32

    Na 8 ari 4,5 hiljada evra. Pa ovo se više isplati nego maline, a posao i troškovi neuporedivo manji. Pa se vi i dalje sprdajte sa prazilukom.😀

  • Bass

    16. novembar 2022 | 15:26

    Praziluk je oko 120 dinara u maloprodaji ali je odličan za zdravlje i ukusan je kao dodatak jelima ili pečen posebno sa jajima ili slaninom,ili pomešan sa tunjevinom.. Probajte..extra je.. Vrh je luk..