Praziluk ima još i naziv prasa, vrsta luka, odlična čorbica na suvom mesu, svinjetini ili jagnjetini. Takođe je lijepa kao zaprška za spanać. Veoma zdravo jelo, odlično za stomačne probleme. Moje mišljenje da ne može biti skup proizvod, obzirom koliko je koristan.
Praziluk je oko 120 dinara u maloprodaji ali je odličan za zdravlje i ukusan je kao dodatak jelima ili pečen posebno sa jajima ili slaninom,ili pomešan sa tunjevinom.. Probajte..extra je.. Vrh je luk..
Ivan
Lepo je da su ljudi složni i da se pomažu. Gde je sloga, tu je i uspeh. ❤🇷🇸
Podelite komentar
Omiljeno
Kajgana sa prazilukom, nema jace!
Podelite komentar
D
Bravo!Praziluk uzgajan kod nas je najbolji ovi uvezeni momentalno zagore kad dinstas kao da je od plastike
Podelite komentar
Big Serbia
Praziluk ima još i naziv prasa, vrsta luka, odlična čorbica na suvom mesu, svinjetini ili jagnjetini. Takođe je lijepa kao zaprška za spanać. Veoma zdravo jelo, odlično za stomačne probleme. Moje mišljenje da ne može biti skup proizvod, obzirom koliko je koristan.
Podelite komentar
Žika
Na 8 ari 4,5 hiljada evra. Pa ovo se više isplati nego maline, a posao i troškovi neuporedivo manji. Pa se vi i dalje sprdajte sa prazilukom.😀
Podelite komentar
Bass
Praziluk je oko 120 dinara u maloprodaji ali je odličan za zdravlje i ukusan je kao dodatak jelima ili pečen posebno sa jajima ili slaninom,ili pomešan sa tunjevinom.. Probajte..extra je.. Vrh je luk..
Podelite komentar