≫ 

Dnevno preradimo 60 litara mleka od 3 krave: Miloljub iz sela kod Čačka pravi sir i kajmak koji obilaze Srbiju

 ≫ 

Po kvalitetu belog mrsa, Đerovići su ubrzo postali prepoznatljivi ne samo u čačanskom kraju, već i čitavom Moravičkom okrugu

Komentari

  • Ja

    7. mart 2023 | 07:26

    Svaka cast, samo kakav je to sir kad mu skines kajmak? Nikakav! (sve u svrhu sto vece zarade)

    • 7. mart 2023 | 08:02

      Boško

      @Ja

      Jesi pravio sir nekada pa pricas? Sve ovo treba da bude 3 puta skuplje, za koju godinu ces jesti samo vestacko pa ti je bolje idi se jos koju godinu mrsi dok ima!

    • 7. mart 2023 | 13:33

      Goga

      @Ja

      Ti nemas pojma o mleku i mlecnim proizvodima , sve mu je vrh ,a posebno higijena.

  • Pionir

    7. mart 2023 | 07:11

    Svaka čast,nekada smo bili ponosni na privredu i poljoprivredu. Privredu su nam uništili a male poljoprivrednike žele da ugase, nažalost.

  • Veteran

    7. mart 2023 | 07:03

    Svaka čast..