• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tanasković: 182 hiljada poljoprivrednih gazdinstava se prijavilo za 10 dana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Službenici su prošli detaljne obuke kako bi na pravi način pomogli svim poljoprivrednicima

  • 0
Jelena Tanasković Ministarka poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Foto: Milena Đorđević

Prijavljivanje za elektronski registar poljoprivrednih gazdinstava eRPG odvija se uspešno i za prvih 10 dana, prijavilo se preko čak 182.000 poljoprivrednih gazdinstava, rekla je ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković. 

"Poljoprivredne savetodavne stručne službe na celoj teritoriji Srbije su maksimalno angažovane u cilju pomoći našim poljoprivrednicima, pre svega starijima i onima kojima je potrebna podrška prilikom prijavljivanja i ažuriranja podataka.

Takođe smo organizovali terenske posete najstarijim poljoprivrednicima i onima koji iz nekog razloga nisu u mogućnosti da dođu u Poljoprivredne savetodavne i stručne službe.

Službenici su prošli detaljne obuke kako bi na pravi način pomogli svim poljoprivrednicima da završe proceduru na što brži i efikasniji način", navela je ona.

Pored toga obezbeđen je i kontakt centar koji takođe stoji na usluzi poljoprivrednicima za sva dodatna pitanja i pojašnjenja koja mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 0800 106 107.

Video: Krkobabić: Uskoro novi konkurs za kupovinu kuća na selu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>