• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministarstvo pozvalo poljoprivrednike na sastanak: Na stolu dva problema

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sastanak će se održati u četvrtak u 11 časova

  • 0
Traktor Foto: Pixabay

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede uputilo je poziv predstavnicima udruženja poljoprivrednika da dođu u četvrtak na sastanak u Vladu Srbije. Stastanak je planiran u 11 sati.

Na inicijativu Udruženja Stig iz Požarevca prošle nedelje je održan sastanak predstavnika udruženja poljoprivrednika, na kom su se saglasili da postoje problemi kod funkcionisanja platforme eAgrar, kao i da su nejasni detalji osnivanja i plana rada najavljene Poljoprivredne komore.

Oni su Vladi Srbije i Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede nakon tog sastanka uputili dopis sa zahtevom da se razmotre ta dva problema.

Sastanku su osim ogranizatora udruženja Stig, prisustvovali i predstavnici udruženja Udruzenja Naše Mleko, Udruženja proizvodjača mleka Šumadije i Pomoravlja, Udruženje složni Pidikanci, Udruženje Brestovački ratari, kao i udruženje Spas i opstanak stočara zapadne Srbije i Udruženje poljoprivrednih proizvodjača Subotice.

(Telegraf Biznis)

Video: To je neka ljubav, poljoprivredom ne može svako da se bavi: Nemanja (24) želi da ostane na selu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>